Ostalo

Sme�no

Olimpijske igre 2024: Tragedija - Preminuo trener, pokrenuta istraga!

Trener bokserske reprezentacije Samoe, Lionel Elika Fatupaito, preminuo je na Olimpijskim igrama u Parizu usled zastoja srca. Pokrenuta je istraga koja je potvrdila prirodnu smrt.

Olimpijske igre 2024: Tragedija - Preminuo trener, pokrenuta istraga! Foto: Printscreen X/Cerfia




Velika tuga obavila je Olimpijske igre u Parizu nakon iznenadne smrti trenera bokserske reprezentacije Samoe, Lionela Elike Fatupaita (60). Olimpijski komitet Samoe potvrdio je tragičnu vest, navodeći da je trener preminuo u petak u olimpijskom selu u Sen Deniju usled zastoja srca.

Prema dostupnim informacijama, Fatupaito je bio u sobi sa jednim od sportista kada mu je oko 10 časova ujutru pozlilo. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, ali nažalost, nije bilo spasa. Francuski list "Le Parizijen" izvestio je da je odmah pokrenuta istraga i utvrđeno je da je preminuo prirodnom smrću.



 Lionel Elika Fatupaito - preminuo




Međunarodna bokserska federacija izrazila je svoje saučešće: "Lionelova posvećenost i strast prema sportu ostavila je dubok trag u našoj zajednici. Njegovo zaveštanje nastaviće da inspiriše buduće generacije. Naše misli i molitve su sa timom Samoe u ovim teškim trenucima."

Možda vas interesuje:
Milica Stanimirović iznosi šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću: Istina o suprugu Dragane Mirković!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>