Region

Svet

Rekordna poseta u Šapcu: Ljubav prema Dragani Mirković - Veče magije i muzike!

Dragana Mirković je još jednom pokazala zašto je jedna od najvoljenijih pevačica na Balkanu. 

Rekordna poseta u Šapcu: Ljubav prema Dragani Mirković - Veče magije i muzike! Foto: YouTube printscreen



Ovog puta, spektakularan koncert održala je u Šapcu, gde je oborila još jedan rekord po broju prisutnih. Veče je bilo ispunjeno emocijama, muzikom i nezaboravnom atmosferom.

Publika je bila oduševljena i pevala je sve hitove zajedno sa Draganu, stvarajući predivnu energiju koja se mogla osetiti u svakom trenutku.


Foto: Instagram printscreen/draganamiirkovic


Dragana je zahvalila svima koji su došli i učinili ovo veče posebnim. Njeni fanovi su ponosno nosili transparente sa porukama podrške, a srceparajući momenti kada su se začuli najpoznatiji hitovi ostaće dugo u sećanju svih prisutnih.


Foto: Instagram printscreen/draganamiirkovic


Na svom Instagram profilu, Dragana je podelila nekoliko fotografija sa koncerta i zahvalila se publici rečima: "Šabac! Hvala na još jednom rekordu, hvala na predanom druženju, hvala što ste pravili sve vreme sa mnom." Komentari ispod objave bili su ispunjeni ljubavlju i podrškom, a mnogi su istakli da je
Dragana donela radost i sreću u njihove živote svojim pesmama.

Upravo ovakvi trenuci pokazuju koliko je Dragana voljena i cenjena među publikom svih generacija.

Njena karijera traje decenijama, ali njena strast prema muzici i dalje je jednako snažna kao i prvog dana. Koncert u Šapcu bio je još jedan dokaz njene neprolazne popularnosti i talenta.


Foto: Instagram printscreen/draganamiirkovic

Dragana je na kraju koncerta od Šapčana dobila na poklon i tortu sa njenim likom, koja je pevačicu potpuno oborila sa nogu.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>