Astrologija

Pavel Globa predviđanja za avgust: Susret sa prošlošću!

Otkrijte koji horoskopski znakovi će u avgustu 2024. godine sresti osobe iz prošlosti i kako će to uticati na njihov život. Pavel Globa otkriva šta očekivati.

Pavel Globa predviđanja za avgust: Susret sa prošlošću! Foto: Printscreen Youtube/TВ Подъём




Poznati astrolog Pavel Globa otkrio je da će tri horoskopska znaka u avgustu 2024. godine imati susret sa osobama iz prošlosti. Pripremite se za turbulentni period jer kretanje nebeskih tela obećava značajne promene u životima ovih znakova. Globa, cenjeni astrolog, pisac i publicista, veruje da će ovi susreti značajno uticati na budućnost ovih znakova.

Šta donosi susret sa bivšim partnerima? Saznajte šta predviđa astrolog Pavel Globa.



Ovan

Ovnovi će na svom putu sresti osobu koja im je nekada nanela mnogo bola, ali će uprkos tome želeti da obnove vezu. Astrolog upozorava da su osećanja te osobe neiskrena, verovatno joj je dosadno ili se oseća usamljeno. Globa savetuje da se ne zavaravate lepim rečima i slatkim obećanjima jer se ta osoba nije promenila. Ne vraćajte se u prošlost.


Možda vas interesuje:
Ova žena tvrdi da je bila mrtva 11 minuta i da ima veoma važnu poruku za sve!


Horoskopski znak Ovan – Ilustracija znaka Ovan
Foto: Freepik


Vaga

Vage će privući osobu iz prošlosti koju često ne mogu da zaborave. Globa veruje da ovaj sastanak neće biti slučajan i da se veza može obnoviti. Astrolog je ubeđen da će ovog puta sve biti drugačije. Raskinuli ste zbog glupog razloga, pa ne dozvolite da se to ponovi. Ne dozvolite nikome da se meša u vaš odnos.



Jarac

Jarčevi će sresti bivšeg ljubavnika, ali ako mu ponovo poveruju, ta će se osoba ponašati još gore nego ranije. Emocije i nostalgija mogu vas zavesti, ali Globa poručuje da ne dozvolite da vas prevare. Mozak zaboravlja loše stvari, a pamti samo pozitivne trenutke. Ne zavaravajte se, poručuje vam popularni ruski astrolog Pavel Globa.

Pročitajte svoj dnevni horoskop.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>