Elita 7

Parovi

Ekskluzivno: Asmin otkriva pravu istinu o nameštenim pozivima i sukobu sa Lepim Mićom!

Asmin Durdžić otkriva istinu o nameštenim telefonskim pozivima u rijalitiju, sukobu sa Lepim Mićom i aferama koje prate njegovu vezu sa Stanijom. Posetio je i radnicu koja je vređala starletu i njega...

Ekskluzivno: Asmin otkriva pravu istinu o nameštenim pozivima i sukobu sa Lepim Mićom! Foto: Printscreen Youtube/Hype



 

Asmin o aferama i sukobu sa Lepim Mićom


Asmin je izjavio da je Mića miš i skakavac, i da mu ne zna koje uvrede više da uputi. Dotakao se posete 'lažnoj komšinici', gde je njena koleginica pokušala da je zaštiti, ali je počela da se trese i plače. Druga koleginica opisala je Branku Popović, koja će dobiti tužbu iz Majamija. Sve je namešteno, ti telefonski pozivi posle rijalitija, da zovu ljude... Ta žena koja se bavi ko zna čime, u njenom stanu možeš da čuješ rijaliti iz joge, a ne iz rijalitija. To su takve gluposti koje te žene izjavljuju po emisijama, rekao je Asmin.


 

Poseta radnom mestu i sukob sa radnicom


Durdžić je odlučio da poseti radno mesto pomenute osobe, koja je tokom uključenja u program iznosila tvrdnje o svakodnevnim svađama između Asmina i Stanije, kao i o haosu koji je navodno nastao kada je Asmin bio isteran iz stana. Asmin Durdžić je bio očigledno uzrujan zbog svih optužbi i negativnih navoda koji su se pojavili u vezi sa njegovim imenom i odnosom sa Stanijom.

On se suočio sa radnicom koja se u tom trenutku nalazila u objektu, te se obračunao s njenom koleginicom, s obzirom da se pomenuta osoba u tom trenutku nije nalazila u lokalu.


Suočavanje u poslastičarnici – Asmin se suočava sa radnicom u poslastičarnici
Foto: Printscreen Youtube/Hype​


Stanija dolazi u ovu radnju da kupuje ovde kolače za deku i baku, ovde. Vi znate da Stanija kupuje kod vas kolače kada imaju njeni rođendan i onda vaša koleginica zove u emisije da pljuje vaše mušterije. I zna da dolazi moja žena da kupuje kolače i opiši original tu ženu kako izgleda. Ja ću da zovem vašeg gazdu, on treba sutra da dođe, tačno ovde sa mnom na razgovor, govorio je Asmin radnici.

Pogledajte video kako se Asmin suočio sa radnicom u poslastičarnici. Podsetimo, Stanija i Asmin imaju turbulentan odnos. Posle rijaliti skandala u kojem je učestvovala i Aneli Ahmić, njegova bivša žena, došlo je do raskida sa Stanijom. Međutim, pre nekoliko meseci su se pomirili, ali razne afere pokušavaju da ih rastave.

Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović: Neće biti manipulacije mojim imenom!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>