Region

Svet

Ceca Ražnatović: Neće biti manipulacije mojim imenom!

Ceca Ražnatović otkriva pravu istinu o otkazivanju nastupa u Čelincu i izražava bes zbog zloupotrebe njenog imena. Pročitajte više o njenoj izjavi i uspešnom nastupu u Kuršumliji.

Ceca Ražnatović: Neće biti manipulacije mojim imenom! Foto: Printscreen Youtube/Blic





Ceca Ražnatović je izrazila svoj bes i nezadovoljstvo zbog zloupotrebe njenog imena. Vest o otkazivanju njenog nastupa na trgu u Čelincu, Banja Luka, odjeknula je u medijima, a pevačica je odlučila da progovori i otkrije pravu istinu.

Ceca je putem svog Instagram profila objasnila da njen menadžment nikada nije odobrio taj nastup i da je njeno ime zloupotrebljeno kako bi se privukla publika. Naglasila je da su ovakve stvari neprihvatljive i da se tome mora stati na put.

"Ćao, dragi moji. Želim da se obratim mojoj publici povodom sutrašnjeg nastupa u mestu zvanom Čelinac. Moj menadžment nikada nije odobrio taj datum, i zbog toga je moja publika dovedena u zabludu. Neću se pojaviti sutra jer ne mogu da dozvolim da se moje ime koristi na takav način. To je veoma ružno i velika sramota. Ako ne podnesem krivične prijave za lažno najavljivanje mog nastupa, biće dobro. Ljubi vas i voli vaša Ceca, vidimo se večeras u Doboju" – poručila je Svetlana putem društvenih mreža.



Ceca Ražnatović Instagram izjava – Ceca Ražnatović se obraća svojoj publici putem Instagram profila.
Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

 

Podsećanje na uspešan nastup u Kuršumliji


Pre nekoliko dana, Ceca Ražnatović je pevala u Kuršumliji na trgu pred hiljadama ljudi. Publika je s oduševljenjem dočekala najveću balkansku zvezdu.

Organizatori koncerta su istakli da je nastup folk dive oborio rekord posećenosti u ovom gradu. Na Gradskom trgu i okolnim ulicama okupilo se čak 20 hiljada ljudi.

Možda vas interesuje:
Ekskluzivno: Asmin otkriva pravu istinu o nameštenim pozivima i sukobu sa Lepim Mićom


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>