Zvezde Granda

Parovi

TUGA: Finalistkinji takmičenja Zvezde Granda preminula oba roditelja

Sanela Hasić, finalistikinja takmičenja Zvezde Granda, koja je zauzela peto mesto, doživela je veliku porodičnu trragediju kada je ostala bez oba roditelja.

TUGA: Finalistkinji takmičenja Zvezde Granda preminula oba roditelja Foto: YouTube printscreen/Grand



Kada se takmičila pre tri godine u Zvezdama Granda, Saneli je preminula majka, što joj je bio glavni motim da briljira na sceni Granda. 

Ipak, odlučila je da se potpuno povuče iz javnosti kada je pre šest meseci ostala i bez oca.

- Samu sebe sam iznenadila, dovoljno toga sam podnela u životu onako muški rekla. Majku sam izgubila pre tri godine i šest meseci, otprilike, malo više, a oca pre šest meseci - rekla je Sanela sa knedlom u grlu.

- Uspela sam u inat sebi i zato što sam htela da ispunim želju svoje majke, naravno i svoju i uđem u finale. Znam koliko me je mama svih tih godina podržavala i prijavljivala u takmičenje bez mog znanja, drago mi je da sam uspela - istakla je pevačica i sa suzama u očima otkrila odakle crpi snagu za borbu.

- Imam brata. I snagu sam kroz takmičenje pronalazila uz oca, on mi je bio sve tih godina, a sada u bratu i ljudima koji su mi bliski. Tačno je da kada nam je najteže stvarno vidiš ko je uz tebe i ko ti je pravi prijatelj. Htela sam da sačekam malo sa objavljivanjem nove pesme jer je tata imao operacije, bolovao je od tumora na hipofizi. Bio je zdrav i prav, sve je bilo kako treba, osim vida… Problem je bio sa vidom, hteli smo samo da ode na operaciju, da ne oslepi. Htela sam da budem kod kuće uz njega dok se ne oporavi pa tek onda da objavim pesmu, međutim desilo se ono što niko nije očekivao. Napravila sam malu pauzu i krenula dalje sada - otkrila je Sanela.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>