Region

Svet

Milica Todorović: Nikada ne bih stavila silikone! Tu treba da dojim dete!

Pevačica Milica Todorović otkriva zašto nikada ne bi uradila estetsku operaciju povećanja grudi, iako nema ništa protiv takvih zahvata. Pročitajte njene razloge i saznajte više o njenom stavu prema silikonima.

Milica Todorović: Nikada ne bih stavila silikone! Tu treba da dojim dete! Foto: Printscreen Youtube/Grand Online




Milica Todorović otvoreno je govorila o svojoj odluci da nikada ne uradi estetsku operaciju povećanja grudi, uprkos tome što nema ništa protiv takvih zahvata.

„Nemam problem sa svojim malim grudima, volim ih baš takve kakve su! Ne osećam potrebu da stavljam silikone. Sama pomisao da mi se režu grudi na mestu gde su žlezde i gde bi trebalo da dojim dete, okrene mi želudac. Nemam snage za to“, iskreno priznaje Milica. Iako ona nema želju za estetskim operacijama, naglašava da podržava žene koje se odluče na taj korak.




Milica Todorović o estetskim zahvatima


„Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena stvarno ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, apsolutno treba to da uradi“, kaže pevačica.



Milica Todorović intervju – Milica Todorović tokom intervjua za Grand
Foto: Printscreen Youtube/Grand Online​


 

Šale saradnika na račun Milice Todorović


Milica otkriva i kako se njeni saradnici često šale na njen račun zbog njenog prirodnog izgleda.

„Kažu mi: 'Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.' Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: 'Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto.' Uvek se nasmejem na te šale“, ističe Milica za Grand.

Možda vas interesuje:
Asmin Durdžić je stigao u Beograd ispred Mićinog stana! 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>