Elita 7

Parovi

ELITA 7: Asmin Durdžić došao u Beograd da se suoči sa Lepim Mićom!

Asmin Durdžić stigao je u Beograd kako bi se suočio sa Lepim Mićom nakon sukoba u emisiji Elita 7: "Narod pita". Saznajte više o njihovom konfliktu.

ELITA 7: Asmin Durdžić došao u Beograd da se suoči sa Lepim Mićom! Foto: Printscreen Youtube/Hype



Asmin Durdžić stigao je u Beograd s ciljem da se suoči sa Lepim Mićom, nakon sukoba koji su imali kada je bivši zadrugar gostovao u emisiji "Narod pita". Durdžić je otišao ispred stana gde živi Mića, pokušavajući da ga kontaktira.

"Zvao sam Miću sa austrijskog broja. Jednom se javio na deset sekundi i spustio slušalicu. Poslao sam mu 30 poruka, danas sam ga zvao sa srpskog broja. Rekao je samo: 'Halo', a kada sam ga pitao: 'Gde si, prijatelju?', odmah je spustio slušalicu kada je čuo moj glas. Da li će izaći ispred zgrade, ne znam. Voleo bih da izađe i da mi kaže sve to u lice što je govorio u poslednjih deset meseci," izjavio je Asmin.

Dodao je: "Jeste bio u policiji, ali evo tu sam. Nisam još dobio poziv od policije, ali došao sam da razgovaram s njim. Nisam ludi deda kao on da pljuje u kameru dok priča. Želim da vidim da li će mi pružiti ruku ili će me i dalje pljuvati, i da li će ponoviti sve što je rekao pred kamerama."



"Šerif Konjević je spavao sa njegovom ženom"


Asmin Durdžić stigao u Beograd
Foto: Printscreen Youtube/Hype​


 

Asmin je otkrio i da li se čuo sa Aneli nakon njenog izlaska iz "Elite".


"Nisam se čuo s njom niti imam potrebu da se čujem s njom niti ikada više želim da se čujem s tom osobom, ni sa njenom porodicom. To DNK, šta ima Mića s tim? Verovatno je dobio zadatak, to mu je posao, da brani i meša se u tuđe živote. On se generalno samo meša u tuđe živote pošto verovatno svoj nema. Njemu je Šerif Konjević j***ao ženu. Nek on uradi DNK sa svojom ćerkom, da li je njegova ili Šerifova," izjavio je Asmin.

Možda vas interesuje:
Džejla Ramović bez šminke: Prava lepota jedne od najlepših pevačica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>