Region

Svet

Jelena Rozga je postala LAVICA: Pesma koja oslikava snagu i ponos !(VIDEO)

Jelena Rozga, jedna od najpopularnijih pevačica sa Balkana, nedavno je predstavila spot za svoju novu pesmu "Lavica".

Jelena Rozga je postala LAVICA: Pesma koja oslikava snagu i ponos !(VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Jelena Rozga



Ova pesma, koja je odmah osvojila srca fanova, dolazi sa njenog najnovijeg albuma i označava novu fazu u njenoj karijeri.

Spot za pesmu "Lavica" savršeno prenosi energiju i emocije pesme. Kroz dinamične kadrove i vizuelno privlačne scene, Jelena Rozga u spotu prikazuje svoju moćnu i sofisticiranu stranu, koja se savršeno uklapa u tematiku pesme.

"Kada sam snimila ovu pesmu osetila sam ono nešto, znala sam da će ljudi osetiti moć Lavice. Kažu da je Lav najponosnija životinja i to želim i vama, da budete ponosni na sebe, svoje uspehe, svoje padove, na svoje izbore i na svoj život. Želim svima da u sebi probudite snagu lava, baš onda kada mislite da je nemate. I nikada, ali baš nikada ne dozvolite nikome da se prema vama odnosi kao da ste bižuterija" - stoji u objavi Jelene Rozge. 

Pesma "Lavica" donosi prepoznatljiv zvuk Jelene Rozge, kombinujući moderne muzičke elemente sa njenim jedinstvenim stilom. Spot je već privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, a obožavaoci su oduševljeni njenom novom kreacijom.

Ne propustite priliku da pogledate spot za "Lavicu" i uživate u najnovijem hitu Jelene Rozge!

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>