Svet

Region

Ben Affleck se nije pojavio na rođendanu Jennifer Lopez: Pevačica se obratila emotivnim rečima! (FOTO)

Dok glasine o razvodu između Jennifer Lopez i Bena Afflecka postaju sve učestalije, pevačica je nedavno proslavila rođendan i obratila se svojim fanovima emotivnom porukom. 

Ben Affleck se nije pojavio na rođendanu Jennifer Lopez: Pevačica se obratila emotivnim rečima! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/jlo



Ben Affleck, nalazi se na drugoj obali zbog posla, pa se kao ni na godišnjicu braka, nije se pojavio ni na rođendanu svoje supruge, što je dodatno podstaklo spekulacije o stanju njihovog braka.

Jennifer Lopez je na društvenim mrežama podelila dirljivu poruku u kojoj se zahvalila svojim fanovima na podršci i ljubavi. 

"Gledala sam sve vaše rođendanske želje, prelepe video snimke i postove cele noći i jutros iz celog sveta. Smejala sam se, prolila suze, a kada sam videla bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno oduševljena. Zaista imam najbolje, najneverovatnije fanove na svetu. Nikada neću moći da opišem koliko sam dirnuta ili koliko se osećam neverovatno blagosloveno što ste svi vi deo mog života. Hvala vam puno," počela je Jennifer.


Foto: Instagram printscreen/jenniferlopez

U svojoj poruci, Lopez je nastavila da izrazi zahvalnost i reflektuje na svoje životno putovanje. 

"Teško je poverovati da smo sve ovo vreme proveli zajedno. Smešno je dok sedim ovde i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osećam kao ista devojka koja počinje tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme ceo svet spolja, a opet tako nežna, krhka i ponekad uplašena, ali uvek puna ljubavi iznutra. Imam toliko ljubavi za vas. Želim da znate da ste mi vi najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvek možete da računate na mene. Hvala vam na brizi, razumevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi. Hvala, hvala, hvala…"

Dok se Jennifer Lopez zahvaljuje svojim obožavaocima, pitanje o njenom braku s Benom Affleckom ostaje otvoreno. Ostaće da vidimo kako će se ovaj ljubavni par dalje razvijati u svetlu novih informacija.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>