Region

Svet

Rada Manojlović otkrila razlog povlačenja: Psihička manipulacija me učinila nesigurnom!

Popularna pevačica Rada Manojlović, iznenadila je sve razlozima povlačenja u medijsku ilegalu, ali i otkriva koja joj je najveća rođendanska želja. 

Rada Manojlović otkrila razlog povlačenja: Psihička manipulacija me učinila nesigurnom! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U emisiji "Premijera" Rada se osvrnula na poklone koje je prošle godine dobila od svojih fanova, prisetivši se prethodnog rođendana.

"U pitanju su narukvice, ogrlice, sandale, da ne pričam o cveću i čega se sve dosete. Nisu u pitanju male pare i zaista mi bude jako neprijatno. Iako im govorim da to ne rade, ne vredi. Njima sam ja nešto posebno i doživljavaju me kao svoju, što i treba svakako i ulepšaju mi svaki rođendan," rekla je Rada, otkrivši koje su joj želje za ovaj rođendan: "Da konačno izdam album. Da me posluži grlo, zdravlje, da bih izdala konačno to i zaokružila tu priču."

Rada je neko vreme bila u medijskoj ilegali, a sada je otkrila i razlog za povlačenje.

"Kada ti najbliži govore da nije to što jeste. Kada ti neko ponavlja to 15 godina, da tebe niko ne voli, da te niko ne zove za tvoje nastupe, počneš da živiš neki paralelni svet u kome ti, s jedne strane, napuniš klub i svi vrište za tobom, gde te svi vole i prepoznaju, a onda dođeš s druge strane gde ti neko govori da to nije zapravo to. To je neka vrsta psihičke manipulacije kojoj sam ja stvarno bila podložna. Poverovala sam u te stvari, osetila strah, povukla se u sebe i postala sam jako nesigurna," rekla je Rada u Premijeri.

Proslavljena pevačica, koja će za mesec dana proslaviti svoj rođendan, nada se da će njene želje konačno postati stvarnost, dok uživa u ljubavi i podršci svojih vernih fanova.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>