Ostalo

Sme�no

SKANDAL: Brat Nikole Jokića uhapšen u Americi!

Brat Nikole Jokića, Strahinja, uhapšen je zbog napada na utakmici Denver Nagetsa, kada je jednog od navijača tukao, udarajući ga pesnicom u lice. 

SKANDAL: Brat Nikole Jokića uhapšen u Americi! Foto: YouTube printscreen/NBA



Kako se navodi, Strahinja je optužen za napad trečeg stepena. On se u utorak pojavio pred Okružniim sudom. 

Policija Denvera je za tuču saznala preko TikToka, kada se pojavio video snimka na kome su „poznati članovi porodice igrača Denver Nagetsa Nikole Jokića koji se svađaju sa neidentifikovanim navijačem na tribinama“,piše  u izjavi o hapšenju.

Prikazana je "verbalna razmena" navijača i Strahinje i Nemanje Jokića, pre nego što je jedan od braće udario navijača u lice, napisala je policija.

Detektiv iz Denvera je saslušao navijača tri dana nakon utakmice 22. aprila i primetio da ima posekotine i modrice oko i ispod levog oka. 

Muškarac je tada policiji rekao da ga je jedan od braće Jokić, "veliki momak sa irokezom", udario pesnicom u lice i da je napad bio ničim izazvan. Policija je kasnije identifikovala Strahinju Jokića preko njegove tetovaže na vratu.

Muškarcu je kasnije dijagnostikovan potres mozga, navodi se u izjavi pod zakletvom. On u početku nije želeo da tuži Strahinju Jokića jer se plašio odmazde i zabrinut za bezbednost porodice, ali se početkom maja predomislio.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>