Region

Svet

Pesma Jelene Karleuše RUNDE procurila u javnost! Pevačica se oglasila: Ovo je Laćina poslednja pesma! (VIDEO)

U javnosti je napravljena prava senzacija kada je pesma Jelene Karleuše, pod nazivom "RUNDE",  neplanirano procurila u javnost. 

Pesma Jelene Karleuše RUNDE procurila u javnost! Pevačica se oglasila: Ovo je Laćina poslednja pesma! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Jelena Karleuša



Ovaj neočekivani događaj izazvao je burne reakcije među fanovima, ali i samu pevačicu.

Pesma "RUNDE" trebala je da se nađe na jednom od albuma Jelene Karleuše "Alfa i Omega", ali zbog sukoba sa Laćom, kome je ujedno to bila i poslednja pesma koju je napisao, nije stavljena na novi album. Fanovi su brzinom svetlosti podelili pesmu na društvenim mrežama, izazivajući lavinu komentara i reakcija.

Jelena Karleuša nije ostala nema na ovaj događaj. Ubrzo nakon što je vest o curenju pesme postala viralna, pevačica se oglasila putem svojih društvenih mreža. 

- Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao - rekla je JK za Telegraf.

"RUNDE" je pesma koja nosi snažnu poruku i energiju, karakterističnu za stil Jelene Karleuše. Uprkos neprijatnoj situaciji sa neplaniranim objavljivanjem, mnogi veruju da će pesma postati veliki hit i da će zauzeti visoko mesto na muzičkim listama.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>