Region

Svet

Slađa Delibašić emotivno o gubitku majke: Očekivala je na kapiji, a zatekla vence!

Pevačica Slađa Delibašić prisetila se bolnog trenutka iz detinjstva kada je izgubila majku sa samo 10 godina. Govoreći o tom traumatičnom događaju, Slađa je otkrila kako je saznala za majčinu smrt.

Slađa Delibašić emotivno o gubitku majke: Očekivala je na kapiji, a zatekla vence! Foto: Printscreen Instagram/prvatelevizija



"Svi smo stigli pred Zvečan i rekla sam: 'Ej, gledaj sad mama kad nas čeka sa piletinom i tako to.' Međutim, kada sam ušla u Mitrovicu, na ulazu sam videla vence i shvatila šta se dogodilo," ispričala je Slađa kroz suze.

Voditeljka ju je pitala da li su joj rekli za majčinu smrt, na šta je Slađa samo odmahnula glavom i jedva govorila od suza. "Nisu mi rekli, jer nisu znali kako bi to brat i ja podneli. Ni brat nije znao. Izvinite molim vas," rekla je Slađa Delibašić dok je brisala suze sa lica.


Možda vas interesuje:
Goca Tržan o teškom razvodu: Hteo je da se sveti preko medija!


Slađa Delibašić u emisiji – Slađa tokom intervjua u emisiji Exkluziv night



Ona je objasnila da su nakon toga proveli godinu dana u Mitrovici, nakon čega je otac odlučio da se presele u Beograd. "Prodao je stan tamo, preselili smo se na Novi Beograd i živeli u bloku 62. Kada se sve to desilo, imala sam 10 i po godina," nastavila je Slađa.

Govoreći o detinjstvu, pevačica je otkrila da se suočavala sa mnogim izazovima. "U školi sam često bila prozivana: 'Eno je šiptarka s Kosova,' što mi je bilo veoma teško, jer ja nisam šiptarka. Ja sam Srpkinja s Kosova," rekla je Slađa za Prvu TV u emisiji Exkluziv night, što možete videti OVDE.


Možda vas interesuje:
Kako da zavedete svaki horoskopski znak: Tajne Ovnova, Bikova, Blizanaca i ostalih...
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>