Region

Svet

Goca Tržan o teškom razvodu: Hteo je da se sveti preko medija!

Pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila o svom teškom razvodu sa rijaliti takmičarem Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima ćerku Lenu. Njihov brak je završio nakon nekoliko godina, a Goca je retko pričala o tome, sve dok nije odlučila da olakša dušu i podeli svoju stranu priče.

Goca Tržan o teškom razvodu: Hteo je da se sveti preko medija! Foto: Printscreen Youtube/Trending



Goca je potvrdila glasine da je Ivan imao problema s porocima, što je njihov zajednički život učinilo neizdrživim, posebno nakon njenog učešća u rijalitiju. "Stalno sam sebe krivila i pokušavala da se promenim, ali za uspešnu vezu su potrebni oboje. Ne mogu ga kriviti za raspad braka," rekla je Goca Tržan.

Dodala je da je Ivan bio nesrećan sa njom jer nije mogao da se nosi sa njenom energijom i profesijom. "Sigurno je bio nesrećan sa mnom, jer nije mogao da se nosi s mojom energijom i profesijom. Nije to bila njegova greška."

Pevačica je istakla da oboje snose krivicu za stanje u kojem su se našli. "Oboje smo krivi, gušili smo jedno drugo. Razvela sam se nakon povratka iz rijalitija, misleći da se vraćam svojoj porodici, ali zatekao me je potpuni haos," priznala je i dodala: "Shvatila sam da ga ne poštujem iz mnogo razloga i da više ne mogu da ga volim, pa sam odlučila da se razvedemo."


Možda vas interesuje:
Slađa Delibašić emotivno o gubitku majke: Očekivala je na kapiji, a zatekla vence!



Goca Tržan i Ivan Marinković
Foto: Printscreen Youtube/Hype



Goca je otkrila i da je razvod bio veoma težak, te da je pokušala da ga sakrije od javnosti, ali je Ivan želeo da se osveti preko medija. "Razvod je bio težak, trudila sam se da ga sakrijem od javnosti, ali on je želeo da mi se osveti putem medija. Ipak, sve bih ponovila zbog moje ćerke," rekla je Goca u emisiji "Preživeli", prenosi Alo.

Na kraju, Goca je naglasila da Ivan Marinković ima ulogu samo biološkog oca u životu njihove ćerke.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>