Zabavni Horoskop

Kako da zavedete svaki horoskopski znak: Tajne Ovnova, Bikova, Blizanaca i ostalih...

Saznajte kako zavedete svaki horoskopski znak, od Ovnova do Riba, sa savetima za zavođenje koji će vam pomoći da osvojite njihova srca.

Kako da zavedete svaki horoskopski znak: Tajne Ovnova, Bikova, Blizanaca i ostalih... Foto: Pixabay




Kratak pregled kako različiti horoskopski znakovi reaguju na zavođenje:

Ovan: Direktni potezi i iskrenost.
Bik: Hrana, masaže i priroda.
Blizanci: Spontanost i nepredvidivost.
Rak: Intimni trenuci.
Lav: Se**epilnost i pažnja.
Devica: Kontrola i prijatnost.
Vaga: Umne igre i izazovi.
Škorpija: Rizik i dvosmislenost.
Strelac: Putovanja i odlučnost.
Jarac: Postojan flert i suzdržanost.
Vodolija: Neobične stvari.
Ribe: Intenzivna romansa i poezija.



Romantična Večera – Par uživa u romantičnoj večeri
Foto: Pixabay


Ovan
Ovnovi, poznati po svojoj vatrenoj prirodi, ne vole da troše vreme, posebno kada je u pitanju zavođenje. Najviše ih uzbuđuju direktni potezi, pa budite što iskreniji. Zaboravite na luksuzne večere; Ovnovi će više ceniti iskrenost i direktnost.

Bik
Bikovi uživaju u hrani, masažama i prirodi. Ako želite da privučete Bika, organizujte intimno planinarenje koje će završiti senzualnom masažom uz vino i voće. Ovaj znak će se osetiti kao u raju i brzo će pasti na vas.

Blizanci
Blizanci, najveći ljubitelji spontanosti u Zodijaku, vole nepredvidive razgovore. Podelite svoje snove uz piće i idite u karaoke bar gde ćete se samo ljubiti. Njihov najveći neprijatelj je dosada, pa ih držite u neizvesnosti i pratite ih gde god idu.

Rak
Rakovi vole intimne trenutke. Organizujte večeru uz mnogo vina i mračan bioskop gde se možete dodirivati. Što više vremena provodite sami sa Rakom, to će vam se češće vraćati.

Lav
Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u seksepilnosti svog partnera. Pokažite svoju hrabrost i istaknite se iz gomile, ali pazite da im ne ukradete svu pažnju.

Devica
Device obožavaju kontrolu i prijatnost. Žele da se osećaju dovoljno ugodno da izraze svoje želje i da ih dobiju. Prepustite im planiranje prvog sastanka kako bi se osećale sigurnim i zadovoljnim.




Ljubavni Par – Par uživa u prirodi.
Foto: Pixabay



Vaga
Vage uživaju u umnim igrama i psihološkim izazovima. Zaboravite na klasičnu večeru i bioskop; ponudite im nešto zanimljivo i nepredvidivo. Jednom kada pokrenete Vagin mozak, nagradiće vas.

Škorpija
Škorpije su najseksualniji znak Zodijaka. Da biste zaveli Škorpiju, budite spremni na rizik. Šaljite im dvosmislene poruke i fotografije, i dodajte nežan ugriz tokom poljupca za maksimalan užitak.

Strelac
Strelce uzbuđuju putovanja i tajanstvena mesta. Ako želite da privučete Strelca, budite odlučni. Odvedite ih u novi internacionalni restoran ili na strani film. Jasno izrazite svoje želje, čak i ako to deluje rizično.

Jarac
Jarčevi su poznati po svojoj lojalnosti i postojanom flertu. Naglasite svaki poljubac i dodir, ali budite suzdržani. Više ih privlači umerenost nego otvoreno pokazivanje emocija. Polako gradite tenziju kako biste zadržali njihovu pažnju.

Vodolija
Vodolije vole sve što je neobično i novo. Izbegavajte status quo i ponudite im nešto jedinstveno. Vodolije će uvek želeti još.

Ribe
Ribe traže intenzivnu, romantičnu povezanost. Čitajte im poeziju naglas u krevetu i preskočite neobavezne razgovore. Razgovarajte o velikim stvarima na prvom sastanku i zadržite senzualnost sedajući sa iste strane stola tokom večere.

Možda vas interesuje:
Slađa Delibašić emotivno o gubitku majke: Očekivala je na kapiji, a zatekla vence!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>