Svet

Region

Lisa Kudrow o nepoznatim detaljima sa snimanja Prijatelja: Užasno me je to iritiralo! (VIDEO)

Lisa Kudrow je u podkastu „Konanu O'Braјanu treba prijatelj“ otkrila da je često bila iritirana zbog reakcija publike uživo na setu serije „Prijatelji“. 

Lisa Kudrow o nepoznatim detaljima sa snimanja Prijatelja: Užasno me je to iritiralo! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/HBO



Kako je objasnila, publika bi se duže smejala u trenucima koje nije smatrala posebno smešnim, što je dovodilo do problema sa tempiranjem nastupa.

Kudrow, koja je igrala Fibby Bufey tokom svih 10 sezona NBC-ovog sitkoma, dobila je šest nominacija za Emmy i jednu nagradu za najbolju sporednu glumicu u humorističnoj seriji zbog svoje uloge.

„Zato što su se predugo smejali. Nije bilo tako smešno. Zato,“ rekla je Kudrow kada je O'Braјan izneo njen stav prema reakcijama publike uživo. 

„To nije bio iskren odgovor i iritiralo me je. Tako samo kvariš tajming ostatka emisije. Postoje i druge replike. Ponekad bih samo posmatrala da li se predugo smeju" - dodala je.

„TV emisija nije namenjena studijskoj publici. Napravljena je za TV gledaoce kod kuće, njima smo u službi. Ako bi se radilo o scenskoj predstavi, razumem da se publika smeje koliko god želi. U tom slučaju bih smislila načine da zadržim svoj lik zaokupljenim dok čekam da nastavim. To je u redu. Međutim, tokom snimanja, dok samo stojim tamo i vidim kako publika klima glavom, to je jednostavno strašno. Mislim da smo poručili našoj publici da ne radr ništa slično" - rekla je Lisa.


Činjenica da je za većinu snimanja emisije bilo potrebno više od osam sati, a da je Kudrow bila u seriji celu deceniju, verovatno nije pomogla njenom kratkom strpljenju sa publikom uživo.

 Međutim, u godinama koje su prošle otkako je sitkom završen, glumica je sigurno povratila poštovanje prema ljudima koji su „Prijatelje“ učinili tako velikim uspehom.

Pogledajte više o Kudrowinom pojavljivanju u podkastu „Konanu O'Braјanu treba prijatelj“ u videu ispod.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>