Region

Svet

Dr Iggy posle 30 godina otkrio tajnu čuvenog hita: Evo kako je nastala pesma Oči boje duge!

Posle tri decenije, dr Iggy je konačno otkrio tajnu iza jednog od najpoznatijih hitova svih vremena - pesme "Oči boje duge".

Dr Iggy posle 30 godina otkrio tajnu čuvenog hita: Evo kako je nastala pesma Oči boje duge! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Legendarni muzičar podelio je detalje o nastanku ove nezaboravne pesme koja je zauvek promenila muzičku scenu.

- Pesma je nastala slučajno. Naš kompozitor je u trolejbusu video neku devojku, svidela mu se i počeo je da zvižduće neku melodiju, došao je kući i majci rekao da ćuti da bi snimio to na kasetofonu. Posle je to prepakovao u kompjuteru. Tako je nastala ta melodija. Kad smo snimili to u studiju i ja i producent smo odmah osetili da će biti veliki hit, ali da će biti baš toliki mega hit i toliko vremena trajati, to niko nije mogao da pretpostavi - rekao je Igi jednom prilikom u emisiji "Amig show", a onda tokom gostovanja u jednom podcastu rekao i da je kasnije posvetio devojci koju je slučajno sreo, ali i da ona to zna.

- Ja sam je kasnije posvetio jednoj drugoj devojci tek kad sam je otpevao, zna ona ko je to, to je najbitnije - ispričao je Dr Igi nedavno u jednom podkastu.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>