Ostalo

Sme�no

Sin šokirao majku pričama o prethodnom životu: Udario me auto pre nego što sam postao beba u tvom stomaku! (VIDEO)

Priča o izjavama sina o prethodnom životu zaprepastila je majku i porodicu, otvarajući vrata fascinantnom svetu reinkarnacije i nerealnih iskustava. 

Sin šokirao majku pričama o prethodnom životu: Udario me auto pre nego što sam postao beba u tvom stomaku! (VIDEO) Foto: Tik Tok printscreeen/anamanapia



Naime, jedna majka iz Tekstasa putem društvene mreže Tik Tok, ispričala je priču svog sina, koja je sve ostavila bez teksta. Naime,  dečak je objašnjavao je svojoj majci, kako ga je udario auto pre nego što je postao beba u njenom stomaku. 

Ova izjava, koja je iznenadila i potresla njegovu majku, pokrenula je brojne rasprave o mogućnosti prethodnih života i reinkarnacije. 


Foto: Tik Tok printscreeen

Sin je detaljno opisivao iskustva iz tog navodnog prethodnog života, uključujući detalje o nesreći, što je dodatno zbunilo i fasciniralo njegovu porodicu,  ona je delić uspela da objavi na društvenoj mreži.

- Meni je, moj sin rekao da se seća kako me je posmatrao iz raja pre nego što je stigao na svet. Dodao je i kako su uz njega bili brat i sestra. To me zateklo jer sam imala dva pobačaja - otkrila je žena.

Video možete pogledati ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>