Svet

Region

Veliki povratak: Celine Dion otvara Olimpijske igre 2024. u Parizu nakon teške borbe s bolešću! (VIDEO)

Celine Dion, izgleda da je spremna da se vrati na scenu i to tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara 2024.u Parizu, koje počinju 26. jula. 

Veliki povratak: Celine Dion otvara Olimpijske igre 2024. u Parizu nakon teške borbe s bolešću! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Celin Dion



Ovo će biti biti prvi nastup pop legendarne pevačice otkako je prekinula svoj raspored turneja i povukla se iz javnosti nakon što joj je u decembru 2022. dijagnostikovan sindrom ukočene osobe.

Dion je u ponedeljak doputovala u Pariz i smeštena je u hotelu Royal Monceau, blizu Jelisejskih polja, gde boravi i Lady Gaga, kao i još jedna potencijalna voditeljka ceremonije otvaranja. Detalji o nastupu Celin Dion se još uvek drže u tajnosti.

Predstavnici Celine Dion nisu odmah odgovorili na zahtev Varietyja za komentar. Kanadska pevačica je u aprilu nagovestila mogući povratak u intervjuu za Vogue France, rekavši:

„Odlučila sam da radim svim svojim telom i dušom, od glave do pete, sa medicinskim timom. Želim da budem najbolja što mogu. Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj!" Takođe je rekla da svakodnevno radi na jačanju svog tela.

 „Četiri godine govorim sebi da se vraćam, da sam spremna, da nisam spremna... Kako stvari stoje, ne mogu da vam kažem: 'Da, za četiri meseca',“ rekla je. „Ne znam... Moje telo će mi reći,“ dodala je Dion za Vogue France.

Ispostavilo se da ona možda zaista nastupa ispred čuvene pariske znamenitosti, jer će se ceremonija otvaranja održati u obliku nautičke parade duž Sene, koja će kulminirati kod Trokadera, nasuprot Ajfelovom tornju. 

Na ceremoniji, koja će se po prvi put u istoriji održati van stadiona, biće prikazane kultne lokacije Pariza i okupiće se 3.500 glumaca, plesača i muzičkih izvođača.

Podsetimo, Celin Dion je otvorila je Olimpijske igre u Atlanti 1996. godine, pevajući „The Power of the Dream“. Ceremoniju je pratilo rekordnih 3,5 milijardi ljudi širom sveta.

Poznata pevačica je takođe nedavno dala glas za video kanadske olimpijce pod nazivom "L'invincible courage", zajedno sa Michael J. Foxom.

Pogledajte kako je to izgledalo 1996. godine u Atlanti.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>