Region

Svet

Nina Badrić i Lena Kovačević: Nezaboravan spektakl dve pop zvezde! (FOTO)

Dve istaknute pop zvezde, Nina Badrić i Lena Kovačević, priredile su nezaboravan spektakl publici u Crnoj Gori. 

Nina Badrić i Lena Kovačević: Nezaboravan spektakl dve pop zvezde! (FOTO) Foto: Easy production



Ove dve muzičke dive, poznate po svojim emotivnim izvođenjima i hitovima koji su osvojili srca publike širom regiona, spojile su svoje talente i napravile večer za pamćenje. Na koncertu koji je okupio ljubitelje dobre muzike.

U okviru niza koncertnih događaja pod nazivom Hyatt Summer Stage u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, Nina i Lena su još jednom dokazale zašto su na vrhu muzičke scene. 

Od samog početka svoje karijere Nina važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima i gde god se pojavi uvek skreće pažnju svojom harizmom i šarmom kojim pleni, pa je tako bilo i ovoga puta na sceni najlepšeg dela Bokokotorskog zaliva u okviru “Hyatt Summer Stage”.

Nina je koncert otvorila izvođenjem pesme "Dat će nam Bog", a onda su se u punoći njenog bogatog glasa ređali dobro poznati stari i novi hitovi. 


Foto: Easy production


Ona i njeni prateći muzičari disali su kao jedno i s lakoćom držali publiku u odličnom raspoloženju puna dva sata. U koncertu su uživale sve generacije, a da je Nina miljenica i crnogorske publike dokazala je i te noći kada se u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort tražimo mesto više. 


Foto: Easy production

U okviru Lighthouse Stage, subota veče je počela taktovima pesme “Leto je” nestvarne Lene Kovačević koja je svojom lepotom I glasom sve prisutne ostavila bez daha. More, jazz ritmovi, dobra hrana i vrhunska vina ovo veče su učinili magijom na talasima.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>