Svet

Region

AND JUST LIKE THAT: Kim Cattrall razjasnila glasine o povratku u seriju! (FOTO)

Kim Cattrall, koja ima 67 godina, odlučila je da razjasni veliku glasinu koja se pojavila u vezi sa njenim povratkom u seriju "And just like that". 

AND JUST LIKE THAT: Kim Cattrall razjasnila glasine o povratku u seriju! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Andjustlikethat



Naime, glumica je demantovala da će ponoviti svoju ulogu Samanthe Jones u trećoj sezoni ove popularne serije.

„Oh, to je zaista ljubazno, ali nisam“, napisala je Cattrall na X u nedelju, reagujući na izjavu koja je sugerisala da će se ona pojaviti u narednoj sezoni serije. 


Foto: X printscreen

Magazin Life & Style inapisao je 10. jula da je Cattrall navodno pristala da se pojavi u trećoj sezoni nastavka serije „Seks i grad“, zajedno sa svojim bivšim koleginicama Sarom Jessicom Parker, Synthia Nixon i Kristin Davis. Cattrall je imala kratku kamernu ulogu tokom finala druge sezone, kada je Samantha pozvala Keri Bradshaw (Parker) iz Londona.

Prema izvorima Life & Style-a, „postoje nagoveštaji da je Samantha pronašla put nazad, te se pretpostavlja da su sklopili dogovor sa Kim i samo čekaju pravi trenutak da to objave“.

Izvor je dodao da će „ona moći da snimi sve svoje scene u Londonu“, te da će producenti „uraditi sve kako bi joj platili ogromnu sumu, po njenim uslovima, jer je ona ključna figura u franšizi“.

Takođe, tvrdi se da nije bilo sukoba između Cattrall i Parker, iako je Cattrall ranije izrazila nezadovoljstvo zbog priče o svom liku, nazivajući spinoff „u suštini trećim filmom“ baziranim na seriji.

U maju 2023. godine, The Post je ekskluzivno otkrio da će Cattrall ipak ponoviti svoju ulogu u jednoj epizodi. Finalna scena druge sezone prikazala je Samanthu kako poziva Keri i obaveštava je da je njen let iz Londona odložen, te da će propustiti Keriinu oproštajnu večeru u njenom starom stanu.

Cattrall je u junu 2023. godine u emisiji "The View" izjavila da su HBO i direktor za sadržaj, Max Casey Bloys, kontaktirali nju. „Veoma je interesantno dobiti poziv od šefa HBO-a koji kaže: 'Šta možemo da uradimo?'“, rekla je Cattrall tokom intervjua. „I rekla sam, 'Hmmm... pustite me da budem kreativna.'“

Iako su se pojavile glasine i neki navodni dokazi o svađi između Cattrall i ostatka bivših koleginica, uključujući Parker, Cattrall je prethodno razjasnila da je ona odlučila da se ne vrati u seriju. 

„Nikada me nisu tražili da budem deo ponovnog pokretanja“, rekla je Cattrall u intervjuu za Variety 2022. „Razjasnila sam svoja osećanja posle mogućeg trećeg filma, tako da sam saznala za njega kao i svi drugi – na društvenim mrežama“, dodala je ona.

Treća sezona serije „And just like that“ očekuje se da će premijerno biti prikazana 2025. godine na Max-u, a snimanje je počelo krajem aprila.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>