Region

Svet

Dženan Lončarević se zvanično razveo: Pevač stavio tačku na 25 godina braka!

Dženan Lončarević i zvanično se razveo od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Dženan Lončarević se zvanično razveo: Pevač stavio tačku na 25 godina braka! Foto: YouTube printscreen/Dzenan Loncarevic



U medijima je pre nekoliko meseci odjeknula vest o pevačevom razvodu, a 19. jula i konačno je stavljena tačka na brak dug dve i po decenije.

- Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to – rekao je svojevremeno Dženan. 

Iako sepovodom razvoda nije oglašavao, Samira je u više navrata u medijima izjavljivala, kako se plaši da će je ostavitii bez ičega.

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa - rekla je Samira.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>