Region

Svet

Nataša Ninković proslavila rođendan u Trebinju: Pogledajte kako je izgledalo gala slavlje! (FOTO)

Poznata glumica Nataša Ninković nedavno je proslavila svoj rođendan u prelepom Trebinju, a slavlje je bilo pravo uživanje za sve prisutne.

Nataša Ninković proslavila rođendan u Trebinju: Pogledajte kako je izgledalo gala slavlje! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/natasaninkovic



 Ova posebna prilika bila je savršeno organizovana i obeležena gala atmosferom koja je očarala sve goste.


Foto: instagram printscreen/natasaninkovic

Na ovom elegantnom događaju, Nataša je okupila brojne prijatelje i kolege iz sveta filma i pozorišta, među kojima su bile i njene drage koleginice Nela Mihajlović i Sloboda Mićalović


Foto: instagram printscreen/natasaninkovic

Prisutni su uživali u vrhunski dekorisanoj sali koja je bila ukrašena sa puno pažnje i stila, kao i u raskošnoj trpezi koja je nudila raznovrsne delikatese.

Nataša je izgledala predivno u predivnoj letnjoj beloj haljini a njeno srećno i vedro raspoloženje bilo je zarazno. Tokom večeri, svi prisutni su se zabavljali uz odličnu muziku, ples i prijatno društvo. U jednom momentu mikrofon je uzela Sloboda Mićalović, a odmah joj se pridružila i slavljenica, pa su zajedno otpevale jednu pesmu. 


Foto: instagram printscreen/natasaninkovic


Atmosfera je bila ispunjena smehom i veseljem, a svi gosti su se divili kako je sve bilo savršeno organizovano.

Gala slavlje u Trebinju bilo je i prilika da se Nataša okruži svojim najbližima i izrazi zahvalnost za podršku koju je tokom godina primala.


Foto: instagram printscreen/natasaninkovic

Ova proslava je dodatno učvrstila njene veze sa prijateljima i kolegama, stvarajući nezaboravne uspomene koje će svi prisutni dugo pamtiti.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>