Svet

Region

Holly Marie Combs o poslednjim danima Shannen Doherty: Mislile smo da ima više vremena

Tokom najnovije epizode podkasta House of Halliwell, 50-godišnja glumica Holly Marie Combs govorila je o smrti svoje koleginice i prijateljice iz serije Charmed, Shannen Doherty.

Holly Marie Combs o poslednjim danima Shannen Doherty: Mislile smo da ima više vremena Foto: Instagram printscreen/thehmc



Holly je otkrila da Shannen, koja je umrla 13. jula u 53. godini nakon borbe sa rakom dojke, nije mislila da će umreti "u skorije vreme".

"Imala sam malo vremena da razmislim o tome i kako je sve ispalo. Mislim da je uradila koliko je mogla u vremenu koje je imala, ali smo mislili da imamo više vremena. To je zaista tužan deo," rekla je Holly. 

Kada je Shannen Doherty umrla  u 53. godini, nakon duge borbe sa rakom, tačno je znala šta želi da bude njeno nasleđe.


Foto: Instagram printscreen/thehmc

Dohertyjeva prijateljica, Holly Marie Combs objasnila je da njena pokojna prijateljica nije želela da bude poznata po bolesti koja joj je odnela život, iako je neospornu podigla svest o toj bolesti.

"Jedna od stvari koju mi je rekla u Tenesiju je: 'Jednostavno ne želim da budem zapamćena kao glumica koja je imala rak,'" rekla je Combs. 

"Ono što joj je zaista bilo važno je aktivizam za zaštitu životinja. Pokušavala je da uspostavi utočište za divlje konje i da osnuje fondaciju sa mnom gde bismo, umesto da uvek prikupljamo sredstva za druge organizacije, mogli da radimo direktnije akcije."

Doherty, koja je pored Charmed-a bila poznata po glumi u hit TV seriji Beverly Hills, 90210 i kultnoj klasičnoj mračnoj komediji Heathers, imala je nekoliko strastvenih projekata u svom životu osim glume.

"I to su stvari koje su joj bile zaista važne, pored porodice, naravno" rekla je Combs.

Podsetimo, Shannen Doherty je 2015. godine dijagnostikovan rak dojke i podvrgnuta je hemoterapiji i mastektomiji. U 2017. otkrila je da je njen rak u remisiji, ali je 2020. saopštila da se bolest vratila.  Nastavila je sa radom i vodila podkast "Budimo jasni sa Shannen Doherty", gde je razgovarala o svojoj karijeri i iskreno govorila o tome kako je rak dojke uticao na njen život.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>