Region

Svet

Maya Berović: Lekari su mi se 20 dana borili za nogu i život!

Popularna pevačica Maya Berović tokom gostovanja u emisiji "Ami G show" podelila sa gledaocima svoju potresnu životnu priču. 

Maya Berović: Lekari su mi se 20 dana borili  za nogu i život! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Maya je otkrila da je naizgled mala rana, koja se ubrzo inficirala, dovela do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija i borbe za njen život i nogu. Pevačica je naglasila važnost ne zanemarivanja sitnih povreda, jer se iz nečega što izgleda bezazleno može razviti veliki problem.

"Tako mala rana koja se kroz jedan kraći vremenski period inficirala, dovela me je bukvalno u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu. Prvenstveno, i za život na kraju krajeva. Mi ljudi nekada zanemarujemo sitnice, ali ne trebamo da ih zanemarujemo, jer od tako jedne bezvezne stvari može da se napravi ozbiljan problem. Razmišljala sam na kraju, da li ću opšte imati nogu. Tako da sada imam 20 cm ožiljak na nozi i srećna sam sa njim," rekla je Maya.


Foto: Instagram printscreen/mayaberovic

Njena priča je snažan podsetnik svima da ne treba ignorisati ni najmanje zdravstvene probleme i da je prevencija ključna za očuvanje zdravlja.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>