Region

Svet

Region

Dubravka Mijatović o anagedoti sa snimanja filma Nije lako sa muškarcima: Susret sa Milenom Dravić mi je promenio život!

Poznata glumica Dubravka Mijatović nedavno je podelila zanimljivu anegdotu sa snimanja kultnog filma "Nije lako sa muškarcima". 

Dubravka Mijatović o anagedoti sa snimanja filma Nije lako sa muškarcima: Susret sa Milenom Dravić mi je promenio život! Foto: YouTube printscreen/Prva TV



U , Dubravka je priznala da je njeno iskustvo na setu bilo toliko izazovno da je ozbiljno razmišljala o odustajanju od glume. Međutim, jedno posebno poznanstvo promenilo je njen životni put. 

Susret sa legendarnom glumicom Milenom Dravić ne samo da joj je pružio utehu i podršku, već ju je inspirisao da nastavi sa karijerom i postane jedna od najcenjenijih glumica na ovim prostorima.

- Imala sam 14 godina kada sam dobila tu ulogu. Igrala sam ćerku Milene Dravić, a sestre su mi bile Branka Katić i Ana Simić. Milena je bila jednostavna i plemenita žena i uz nju sam lako prevazišla tremu i strah. Postavila se prema nama kao da nam je prava majka. Posebno nam je naglasila da joj se ne obraćamo sa "Vi" i kupila nam je Bajaginu ploču "Pozitivna geografija" - otkrila je ranije Dubravka i dodala:

- Nikad više nisam srela glumicu kao što je ona. Sreća je što sam je srela na početku jer da sam radila s nekim drugim, možda bih pobegla od glume glavom bez obzira. Tada sam shvatila da su veliki glumci i privatno normalniji, prirodniji i skromniji. Najviše filozofiranja i mlataranja rukama videla sam kod prosečnih i nekvalitetnih" - zaključila je Dubravka Mijatović svojevremeno. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>