Region

Svet

Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović: Jovana Ljubisavljević zablistala u beloj venčanici! (FOTO)

Bogdan Srejović, bivši dečko poznate pevačice Cece Ražnatović, venčao se sa bivšom učesnicom Zadruge, Jovanom Ljubisavljević u manastiru Gračanica.

Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović: Jovana Ljubisavljević zablistala u beloj venčanici! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/ljubisavljevicjovana



Njegova izabranica, izgledala je predivno u raskošnoj beloj venčanici koja je oduzimala dah svim prisutnima, dok se Bogdan odlučio za teget odelo i belu košulju.

Ceremonija se održala u prelepom ambijentu manastira, okruženog prirodnim lepotama koje su dodatno doprinele svečanom ugođaju. 


Mladenci su se zavetovali na večnu ljubav pred svojim najbližima, prijateljima i porodicom. Fotografije sa venčanja brzo su se proširile društvenim mrežama, izazvavši brojne pozitivne reakcije i komentare.



 Jovana je bila prava zvezda dana, blistajući u venčanici koja je savršeno isticala njenu eleganciju i lepotu.



Bogdan i Jovana su delovali izuzetno srećno i zaljubljeno, a njihova romantična priča je još jednom potvrdila da prava ljubav uvek nađe put. Svi prisutni su uživali u ovom posebnom danu, a mladenci su se potrudili da svaki detalj bude savršen.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>