Elita 7

Parovi

ELITA 7: Haos u studiju! Ivan Marinković se uključio u program i brutalno ponizio Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića! (VIDEO)

Pobednica rijalitija ELITA 7, Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora, bili su gosti emisije "Narod pita".

ELITA 7: Haos u studiju! Ivan Marinković se uključio u program i brutalno  ponizio Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ovo je prvi put nakon završetka ELITE, da su gledaoci imali priliku da im postavljaju pitanja. U jednom momentu uključio se Ivan Marinković, koji je napravio potpuni haos u emisiji.

-  Anđelo, šta ti je majka rekla za Anitu? - pitao je Milan.

- Super je sve, ali smaraju me što prave da moji nisu za tu vezu. Sa Anitom sam svoj, pomagala mi je, kao i ja njoj. Ne postoji razlog da se naša veza gleda kao nešto loše - rekla je Anita.

- Matora, pričala si da Anđelova porodica nikad neće prihvatiti Anitu - kazao je Milan.

- Rekla sam da će biti zajedno i da će sve biti u redu. Verujem da će biti srećni, ali Anita mi celu noć deluje prazno - rekla je Matora.

- Ponašam se kao da sam sama sa Anđelom i ponašam se dostojanstveno, kao pobednica - rekla je Anita.

- Matora, da li stoji sutra u tri? - pitao je Ivan.

- Da, nikad skuplje nisam platila razvod i posle idemo da slavimo. Ivan i ja hoćemo da damo burme na aukciju - rekla je Jovana.

- Anđelo, zašto se stidiš devojke i zašto ne pokazuješ tu strast - upitao je Ivan.

- Ti da si znao kako se ispoljava strast, ne bi te žena ostavila na televiziji. Možeš da zavedeš i pogledom, strast ne moram da pokazujem ovde. Tebi su svi brakovi propali, a meni je bitno da Anita vidi tu strast - rekao je Anđelo.

- Dokle misliš da glumiš sve ovo? - pitao je Marinković.

- Ako misliš da je sve ovo fejk, kako je onda tvoja ljubav i strast propala? Smešan si, šta ja ima tebi da kažem? Ne glumim ništa, a ti i dalje gledaš u tuđe dvorište - rekao je Ranković.

- Imam dva propala braka, a ti nijedan, niti planiraš. To se sklapa iz ljubavi, a ja nijednom nisam video da si poljubio Anitu. Veću strast sam video u pogledima Anite i Matore - kazao je Ivan.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>