Region

Svet

Milena Ćeranić: Neprijatno iskustvo koje ne može da zaboravi! To je i danas proganja!

Milena Ćeranić, koja je postala poznata javnosti 2008. godine kroz muzičko takmičenje Zvezde Granda, otkriva jedno neprijatno iskustvo koje i danas pamti i koje je proganja. Saznajte šta je pevačica doživela pre nego što je stekla popularnost!

Milena Ćeranić: Neprijatno iskustvo koje ne može da zaboravi! To je i danas proganja! Foto: Printscreen Youtube/Hype




Milena Ćeranić postala je poznata javnosti 2008. godine kada se pojavila u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Međutim, pre nego što se okušala u ovom takmičenju pod vođstvom Saše Popovića, Milena je nastupala sa bendom. U intervjuu za "Novu", otkrila je neprijatno iskustvo koje ni dan-danas ne može da zaboravi.

"Bila sam zaštićena kao beli medved, niko nije mogao da mi priđe," priseća se Milena. "Sećam se jedne svadbe gde sam doživela anegdotu koja me je i danas proganja. Na toj svadbi bio je jedan stariji gospodin koji mi se nabacivao, a ja ne volim takve situacije. Sve vreme sam se sklanjala, a on mi je stalno prilazio. Videla sam da je popio i u jednom trenutku je došao do mene i rekao: 'Sad ću da te si**jem'. U tom trenutku sam ga uhvatila za kravatu i rekla: 'Ako se ne skloniš od mene, sve ću ti počupati, mrš!' Mislim da se otreznio u sekundi," ispričala je Milena.

Možda vas interesuje:
Desingerica se oglasio posle saopštenja ministarstva u kojem se "pozivaju roditelji da obrate pažnju"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Nova

Povezane vesti:


>