Elita 7

Parovi

ŠOK nakon ELITE 7! Ivan Marinković pretio samoubistvom zbog rastanka sa Jelenom?

Ivan i Jelena Marinković u rijalitiju ELITA 7, okončali su svoj šestogodišnji brak, zbog njene afere sa Urošem Rajičićem.

ŠOK nakon ELITE 7! Ivan Marinković pretio samoubistvom zbog rastanka sa Jelenom? Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon što se Elita završila, Jelena je spakovala svoje stvari i iselila se iz stana u kome je živela sa Ivanom.

Kako je u razgovoru sa prijateljima otkrila, kad god su imali neke rasprave, Ivan je pretio samoubistvom.

– On je meni pretio kad god bi se svađali da će da se ubije ako ga ostavim. Znala sam da to govori u afektu i da od toga nema ništa – govorila je Jelena svojim prijateljima, prenosi Skandal.

Jelena kaže da su njene drugarice pokupile stvari iz stana gde je do skoro živela sa suprugom.

– Moja prijateljica je pokupila sve stvari iz tog stana, otišla je i uzela. Ostale su neke sitnice koje mogu i da se bace. Koje meni ništa ne znače. Međutim, ostao mi je i sat. Nadam se da će mi ga vratiti. Bila sam nekoliko dana kod drugarice, a sada živim u jednom jako mirnom mjestu Beograda, gdje niko ne zna ni gdje sam, ni šta sam – kaže Jelena i dodaje da nema nameru da se miri sa Ivanom.

– Od pomirenja sa Ivanom nema nita, nadam se da ćemo se sporazumno razvesti. Što se Uroša tiče, ništa ne mogu da kažem, niti garantujem. Možda sam bila brzopleta kad sam izjavila da me je iskoristio, ali ne isključujem ništa. Mada o muškarcima trenutno ne razmišljam – dodala je Jelena.


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Jelena se takođe osvrnula i na žurku kada je brutalno napadnuta od Žane Đorđević.

– To je bilo mučki, nisam očekivala, davala sam izjavu. Vukla me je po zemlji, imala sam i kragnu kada sam otišla u Urgentni centar. Očekivala sam taj napad, ali sam mislila da će me sačekati na parkingu. Svi znaju šta ona konzumira i kako se ponaša, ona je ološ – objasnila je Jelena za Pink.rs.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>