Elita 7

Parovi

Maja Marinković nakon ELITE 7 kontaktirala Filipa Cara: Stanislav Krofak reagovao i poručio ovo!

Maja Marinković u rijalitiju ELITA 7, često je isticala kako je Filip Car njena prava ljubav. Nakon izlaska iz Bele kuće i saznanja da je ponovo sam, starleta ga je odmah kontaktirala.

Maja Marinković nakon ELITE 7 kontaktirala Filipa Cara: Stanislav Krofak reagovao i poručio ovo! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Iako je tvrdila da se u ELITI zaljubila u MMA borca, Stanislava Krofaka sa kojim je bila u kratkoj vezi i bukkvalno ga proganjala kroz kuću, izgleda da je ljubav prema Filipu Caru mnogo jača, jer ga je odmah kontaktirala nakon završetka rijalitija. 

Ove tvrdnje potvrdio je i sam Filip koji je rekao da ga Maja ne zanima.

- Da, kontaktirala me je. Rekao sam joj odmah: "Nemoj me zvati, nisam raspoložen" - rekao je Car.


Foto: Youtube printscreen/Pink.rs

- Maja je krenula da se smeje preko telefona, ja sam joj lepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j**ače. Lepo sam joj rekao da me ne zove. Posle toga je bilo još par puta poziv bez broja, ne mogu da kažem da je ona jer je ćutala, posle je išla ona pesma, Šako Polumenta, "Nemoj da se bojiš"..
. - istakao je Car.

Nakon otkrivanja ovog detalja, oglasio se i Stanislav Krofak kkoji ističe da ne veruje nikome.

- Pročitao sam. Ne znam, šta bih rekao i kome bih verovao. Maja mi je rekla da je on nju zvao, nisam ulazio u detalje - rekao je Krofak, a onda otkrio da li njegovi planovi o vezi sa Majom ostaju isti i nakon ovoga:

- Ne zanima me trenutno nikakva veza, želim biti sam neko vreme - poručio je on za Pink.rs.

Nakon ovih izjava, oglasila se i Maja Marinković koja ističe da ne želi da se bavi bivšim odnosima.

- Zaista se ne bih bavila svojim bivšim odnosima, to je za mene završena priča. To što drugi meni šalju poruke, zovu sa skrivenog, pa kada vide da ne odgovaram na poruke i pozive, optužuju me da sam spominjala nečiju trudnoću, samo sam htela da objasnim da ja to nijednog trenutka nisam rekla, niti sam monstrum da se time bavim - rekla je Maja.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>