Region

Svet

Katarina Grujić otkriva detalje sa letovanja u Budvi: Uživam sa ćerkicom, a prevaru ne praštam!

Popularna pevačica Katarina Grujić javila se direktno iz Budve za emisiju "Premijera - Vikend Specijal" i otkrila koliko uživa na Crnogorskom primorju. Takođe je podelila zašto njen suprug trenutno nije sa njom i kakav je njihov brak.

Katarina Grujić otkriva detalje sa letovanja u Budvi: Uživam sa ćerkicom, a prevaru ne praštam! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Katarina Grujić uživa na Crnogorskom primorju sa ćerkicom, dok njen suprug Marko Gobeljić radi. Saznajte više o njenom braku, planovima za budućnost i njenim porukama mladima.


Popularna pevačica Katarina Grujić javila se direktno iz Budve za emisiju "Premijera - Vikend Specijal". U razgovoru, Katarina je otkrila koliko uživa na Crnogorskom primorju, kao i razloge zbog kojih njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, trenutno nije sa njom. "On je potpisao za novi klub tako da ne može da napušta posao, nažalost tako je za sada. Najbitnije je da smo ćerkica i ja tu i da uživamo na plaži. Priželjkujem još jednu ćerkicu, ali ako Bog da, ja sam do sada zadovoljna i zahvalna na svemu," rekla je Katarina.

 

O suprugu i vernosti


Katarina se osvrnula i na spekulacije o koleginicama koje bi želele da budu na njenom mestu, pored njenog supruga. "Nisam čula, ali naravno da ne može. Prvo, on ne želi, a ne dozvoljavam ni ja. Ne daj Bože da nešto nađem, nikada mu ne bih dala drugu šansu, prevaru ne opraštam," bila je jasna Katarina Grujić.



Katarina Grujić letovanje u Budvi
Foto: Printscreen Youtube/Republika

 

Brak sa Markom Gobeljićem


O braku Katarine i Marka Gobeljića često se piše i priča, a pevačica svaku priliku koristi da naglasi koliko je srećna pored fudbalera. "Meni je savršeno u braku, bolje mi je sada nego pre. Mislim da nema neke velike tajne za uspešan brak. Pronašla sam čoveka koji je predivan i pošten, što mi je najbitnije. Birala sam čoveka kakvog sam sanjala kao devojčica. Danas omladina prebrzo ulazi u ozbiljne stvari i olako shvata brak," objasnila je Katarina.

 

Uživanje na Crnogorskom primorju


Katarina i njena ćerkica trenutno uživaju na plaži, a pevačica ne krije koliko je srećna što može provoditi vreme sa svojim detetom. "Najbitnije je da smo ćerkica i ja tu i da uživamo na plaži. Priželjkujem još jednu ćerkicu, ali ako Bog da, ja sam do sada zadovoljna i zahvalna na svemu," rekla je Katarina, dodajući da je svaki trenutak proveden sa njenom ćerkom dragocen.

 

Poruka mladima


Katarina je iskoristila priliku da mladima pošalje poruku o važnosti promišljenih odluka kada je brak u pitanju. "Danas omladina prebrzo ulazi u neke ozbiljne stvari i olako shvata brak. Važno je naći osobu koja je poštena i vredna vaše ljubavi," poručila je Katarina.

Najtačniji nedeljni horoskop pročitajte klikom OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>