Zadruga

Parovi

Filip Car otvoreno o raskidu sa Aleksandrom Nikolić: Nisam imao lepa mišljenja!

Filip Car, bivši učesnik rijalitija, prvi put je javno progovorio o definitivnom raskidu sa Aleksandrom Nikolić, majkom njegovog deteta. U emotivnom intervjuu, Car je otkrio razloge zbog kojih je došlo do raskida i šta je sve zamerao Aleksandri.

Filip Car otvoreno o raskidu sa Aleksandrom Nikolić: Nisam imao lepa mišljenja! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Filip Car prvi put javno govori o razlozima raskida sa Aleksandrom Nikolić i šta je sve zamerao majci svog deteta. Saznajte više o detaljima ovog turbulentnog raskida.


Filip Car prvi put je javno govorio o svom raskidu sa Aleksandrom Nikolić, majkom njegovog deteta. U intervjuu, Car nije imao lepo mišljenje o Aleksandri i detaljno je objasnio razloge njihovog raskida, kao i šta joj je sve vreme zamerao. "Zvanično smo raskinuli, nismo više zajedno, čak nemamo ni direktan kontakt. Ne mogu ti tačno reći iz kog razloga se to desilo, ali ona je izabrala da bude bliže svojoj porodici do samog porođaja sa Leonom, iako sam ja želeo da se dete rodi u Hrvatskoj i dobije naše papire", započeo je Car.

 

Razlozi raskida


Car je istakao da je Aleksandra konstantno odlagala dolazak u Hrvatsku, što je bio jedan od ključnih problema. "Kad se porodila, došao sam u porodilište i mi smo se čuli do trenutka kada je trebalo da dođe u Hrvatsku. Izgleda da ne želi da živi na ovom podneblju, ona je gradsko dete, a kao da se mi traktorima vozimo", izjavio je. Aleksandra nije uspela da mu objasni zbog čega se sve to dešava, stalno je odlagala dolazak, i Car se osećao prevarenim, iako je uložio puno truda da njen dolazak u Hrvatsku bude idealan. "Napravio sam stan, kupio sam auta za nas troje, osigurao sam sve što je najbitnije, a na kraju njoj ništa nije bilo dovoljno," rekao je Car.
 

Svađe i blokade


Nakon svega, Car je priznao da je počeo da se svađa sa Aleksandrom. "Počeo sam se svađati sa njom, ona mi da mamu, ja se posvađam i sa njom, i tako u krug. Napravio sam stan i završio sve, poderao se da bi se ona tako ponašala, i sada moje dete nije sa mnom u našem stanu. Nakon toga, blokirala me je na svim mrežama, i onda se zapitam zar je to potrebno, da padnu teške reči i da ona mene na kraju izbriše sa lica zemlje," rekao je Car.


Možda vas interesuje:
Katarina Grujić otkriva detalje sa letovanja u Budvi: Uživam sa ćerkicom, a prevaru ne praštam!​


Aleksandra Nikolić raskid sa Carem
Foto: Printscreen Youtube/Balkanska Veselja​

 

Uticaj okoline


Car smatra da su drugi ljudi uticali na Aleksandru. "Mnogi joj pune glavu protiv mene i mislim da je to glavni razlog našeg raskida. Žao mi je što sam opleo po njima, jer je jedna majka mog deteta, a druga je majka žene koja je meni rodila dete i koja se trudi da ga odgaja dok ova ide da napravi mačije oči i malo stavi botoksa 40 dana nakon porođaja. U to vreme, Slovenka čuva dete, i to je činjenica," zaključio je Car za Premijeru.

Najtačniji nedeljni horoskop pročitajte klikom OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>