Svet

Region

Ryan Reynolds i Hugh Jackman otkrivaju: Madonnin savet koji je promenio scenu u Deadpool i Wolverine!

Ryan Reynolds, Hugh Jackman i reditelj Shawn Levy morali su biti kreativni jer nisu imali licencu za pesmu.

Ryan Reynolds i  Hugh Jackman otkrivaju: Madonnin savet koji je promenio scenu u Deadpool i Wolverine! Foto: YouTube printscreen



Reynolds i Jackman su spojili svetove dok rade na novom anti-herojskom filmu "Deadpool & Wolverine". Svi znamo koliko zvučna podloga utiče na scene i zaplet filma, pružajući gledaocu uzbudljivo iskustvo.

Dakle, nije iznenađenje što se u filmu pojavljuje hit kraljice popa. Međutim, iako su dobili dozvolu za korišćenje pesme, to nije bio običan dogovor postignut u konferencijskoj sali.



Umesto toga, Reynolds, Jackman i Levy morali su da budu veoma kreativni kako bi ubedili popularnu pevačicu da je "Like a Prayer" neophodna za film.

Nedavno su u intervjuu sa Andyjem Cohenom podelili da su morali da preduzmu ekstremne i neobične mere kako bi dobili licencu za tu numeru.

Levy je objasnio Cohenu: „To je podrazumevalo ličnu posetu Madonni, gde smo joj pokazali sekvencu u kojoj će se koristiti 'Like a Prayer'."

Reynolds je dodao da Madonna retko daje licencu za tu pesmu.

„Takođe, hajde da prevedemo to na činjenicu da Madonna ne licencira samo pesmu, posebno ne tu pesmu. Bilo je veliko tražiti to i svakako veće koristiti je. Otišli smo i sastali se sa njom, pokazali joj kako će se koristiti, gde i zašto.“

Levy je rekla da je sastanak sa pop senzacijom izgledao kao susret sa kraljevskim članovima, dok se Reynolds našalio da je morao da proveri sa njenim timom kako da joj se obrati.

„Kao da mi je dozvoljeno samo da kažem, "Madonna"? Kao, "Zdravo Madonna, ja sam Ryan".“

Srećom, uspeli su da urade nešto kako treba tokom posete jer im je umetnica na kraju dala dozvolu za korišćenje pesme.

Ona im je, međutim, ostavila savet za uređenje prateće scene.

Reynolds je objasnio: „Dala je sjajnu belešku. Gledala je to i ne šalimo se, rekla je, 'Moraš ovo da uradiš.' I, bogami, bila je u pravu.“

Levy je dodao da su „ušli u novu sesiju snimanja u roku od 48 sati da bi implementirali tu belešku“ i da je to zaista „učinilo sekvencu boljom“.

U svakom slučaju, film će biti uspešan sa još jednim dodatkom koji je šokirao fanove. Potvrđeno je da je X-23, takođe poznata kao Laura Kinney, u filmu. Možda se sećate da je njen lik kloniran iz Wolverineove DNK kao deo programa Weapon X koji je stvorio i Wolverine i Deadpool.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>