Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 22. jula do  28. jula 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Foto: Pixabay




Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u prvoj nedelji juna saznajte u nastavku…


VAGA

Hrana

U ovoj nedelji ćete itekako voditi računa šta I kako jedete. Mali obroci, lepo aranžirani, ukusni – više bazirani na povrću, salatama, zelenišu, sa nešto manje mesa (uglavnom piletine, ćuretine).

Ljubav

Više će zabavnih momenata od ove nedelje postojati u vašim partnerstvima – lakše ćete se uklapati, brže dogovarati, oboje ćete više želeti da se opustite, provedete, skitate ili otputujete negde, a I strasti itekako mogu “živnuti”. Ovo je odličan period da odete na odmor I da sve probleme ostavite iza sebe. Slobodne Vage – gde god da odete, izađete ili otputujete – bićete u centru pažnje I “na meti” udvarača. Ovo jeste dobro vreme da se zaljubite, ali ono pogoduje više onim lakim, lepršavim I slatkim letnjim ljubavima. A ko zna – možda se I one vremenom pretvore u nešto ozbiljnije.

Posao

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom (ili tek planirate tako nešto) – pred vama je vreme sa mnogo aktivnosti, dešavanja, ali I solidnih mogućnosti da realizujete ono što želite. Samo nemojte žuriti sa važnim odlukama – iako je dosta povoljnosti na vašoj strani, ipak je potrebna dobra doza razuma I strpljivosti. Još nešto – nemojte se zaletati u nove projekte ukoliko stare niste priveli kraju, to će vam iskomplikovati život kasnije. Po pitanjima finansija – ulazite u bolji period.

Zdravlje

Solidno.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost. U jednom momentu ne stižete da jedete, u sledećem sve nadoknadite. Preporučuje vam se mnogo povrća, biljnih vlakana – da bi se pokrenuo želudac koji je uspavan.

Ljubav

Posle komplikovanog perioda koji je iza vas a koji je doneo napetost I velike promene u partnerstvima (I one pozitivne, ali I one ne baš) – ulazite u jednu drugačiju fazu. Nekim parovima će ova faza apsolutno prijati jer će biti mnogo više dinamike, promena, aktivnosti – što će dodatno raspirivati strasti I potrebu da više vremena provodite zajedno. No, biće I onih parova kojima će ova pojačana dinamika I mnoštvo događaja biti pomalo opterećujuće I buditi im nervozu. Slobodne Škorpije – vreme je da krenete u akciju I povučete potez prema osobi koja vas privlači. Dani kao stvoreni za flertovanje.

Posao

Vaš vladar Mars u tranzitu kroz znak Blizanaca govori o potrebi da napravite neku promenu u poslovnoj sferi, ali isto tako ukazuje da nije trenutak da brzate sa potezima I odlukama. O svemu što želite da sprovedete u delo prvo treba valjano razmisliti, a ako je potrebno – I potražiti savet od onih koji su u tematiku upućeniji od vas. Polje karijere vam je jako naglašeno u ovom periodu – ambicije se jesu probudile, samo treba odabrati pravi trenutak za dejstvo. Napet odnos sa nadređenima.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost alergija.

 

STRELAC

Hrana

Kombinacija nervoze I manjka vremena svakako će uticati na način ishrane I redovnost obroka. Potrudite se da doručak bude najobilniji obrok – potrebna vam je energija koja će vas “držati”.

Ljubav

Tranzit Marsa kroz partnersko polje (trajaće do prvih dana septembra meseca) ukazaće na pojačanu dinamiku u odnosu sa voljenom osobom, što može doneti I više nego pozitivne, ali I negativne vibracije I energiju. Što se pozitivnih efekata tiče – pojačane strasti, neke situacije ili teme koje su tavorile će se pokrenuti, a ako je vaš odnos u nekoj nedefinisanoj fazi – vrlo je moguće da će se doći do tačke odluke. Negativni efekti – pojačana nervoza, brzinske rasprave, pa čak I mogućnost prekida. U ovoj sedmici konkretno – prijaće vam partnerova inicijativa. Slobodni – dobro raspoloženje I mnogo flerta.

Posao

Period je odličan za odmor I uživanje pa se nadam da ste već uspeli da pobegnete negde. Ukoliko to nije slučaj – očekujte pregršt dešavanja u svakom danu, mnogo trčkanja I bavljenja administrativnim I papirološkim pitanjima, po koju peripetiju, kao I priličnu količinu žurbe. Vaša energija je dosta dobra, pa rezultati sigurno neće izostati I uspećete mnogo toga da privedete kraju. No, žurba će činiti svoje, pa će biti I povremenih brzinskih, žustrih razmena mišljenja sa saradnicima.

Zdravlje

Dosta dobro.

Možda vas interesuje:
Najzabavniji horoskopski znakovi: Očaravajuće osobine koje privlače pažnju!


 Nedeljni horoskop vaga škorpija strelac jarac vodolija ribe
 Foto: Pixabay


JARAC

Hrana

Vi ionako niste nešto naročito ješni, a u ovoj nedelji kao da ćete još dodatno svesti obroke. Iako se osećate dobro, ipak se potrudite da na vašem meniju bude riba, salata ili čorba sa više vrsta povrća.

Ljubav

Bilo bi divno da tokom ove sedmice isplanirate više aktivnosti sa voljenom osobom ili da se ode na zajednički put ili na odmor. Naime, sada pojačana dinamika u odnosu prija I partneru I vama I donosi vam dobru energiju. Neke ustaljene aktivnosti I rutina na dnevnoj bazi mogu donositi nezadovoljstvo, pa čak I pojačati nervozu između vas dvoje. Družite se, skitajte, budite aktivni kao par – to će vas mentalno rasteretiti. Slobodni Jarčevi – simpatična sedmica koja donosi više kretanja I pojačanu društvenost, pa čak I mogućnost za interesantna lica oko vas, flertovanje, možda I letnju avanturu.

Posao

Tranzitni Mars je u vašem sektoru dnevnih aktivnosti, obaveza, poslovne svakodnevice ali I odnosa sa kolegama. U pozitivnom smislu – doneće više energije u obavljanju svakodnevnih obaveza, brže završavanje poslova I pregršt dešavanja koja će vam ići na ruku. U negativnom – nešto teže ćete uspevati da se organizujete I fokusirate, pokušavaćete da završavate više stvari odjednom – što baš I neće funkcionisati. Takođe, višak žurbe će donositi nervozu, pa su mogući I napeti momenti sa kolegama.

Zdravlje

Prilično osetljiv respiratorni sistem, a moguće su I povrede.

 

VODOLIJA

Hrana

Neka se vaša ishrana bazira na voću I povrću, na žitaricama, orašastim plodovima, medu. Mesne prerađevine smanjite, a meso pripremajte na roštilju ili grilovano, sa minimalno ulja.

Ljubav

S jedne strane gledano – ušli ste u fazu koja voljenoj osobi I vama donosi više zabavnih momenata I mnogo više strasti (ukoliko planirate potomstvo ovo je odličan period da se bacite “u akciju”, a ako ne planirate – nemojte da se iznenadite) I koja će itekako pozitivno delovati na vas kao par. S druge strane pak (naravno da ne može da sve bude baš savršeno) – imaćete I više onih momenata kada oboje očas posla nervozno odreagujete na svaku sitnicu. Slobodne Vodolije – ukoliko ste emotivno ali I društveno bili uspavani, ovaj period će vas itekako probuditi. Slede vam više nego dinamični I ispunjeni dani.

Posao

I u ovom segmentu imamo naglašenu dualnost – odličan je trenutak da svoje ideje sprovodite u delo, da tražite način da nešto promenite u dosadašnjem funkcionisanju I poslovanju. Energije ćete imati na pretek, a ni motiva neće manjkati. Ono što je pomalo negativno – manjak organizovanosti, dosta pritisaka na vas od strane saradnika, a izvesno je da ćete sa nekima od njih imati I po koju više nego žustru “razmenu mišljenja”. Ako su drugi tvrdoglavi I teški – pa ne morate I vi biti isti takvi.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

 

RIBE

Hrana

Neke namirnice će vam teško « pasti » na stomak i možete imati problem sa varenjem. Zato konzumirajte male obroke koji će biti lako svarljivi. Takođe, neophodno je više tečnosti.

Ljubav

Tranzit Marsa kroz polje koje se vezuje za porodicu I intimu doneće neka vrlo pozitivna dešavanja – partnera I vas neće držati mesto I bićete znatno aktivniji, osvežićete strasti, a neki od vas se mogu odlučiti I za zajednički život ili krenuti u sređivanje I ulepšavanje doma. No, ovo takođe ukazuje na nemirnu svakodnevicu I višak energije u kući što može rezultovati I češćim raspravama I tenzijom, bilo sa partnerom bilo sa članovima porodice. Slobodne Ribe – neko vam može ulepšati ove dane, pokrenuti vas I učiniti da treperite. Uživajte u zabavnim dešavanjima I strastima, prepustite se da vas nose.

Posao

Prvo – ovo je odličan period za odmor I resetovanje, ukoliko ste u mogućnosti da pobegnete sa posla. Ukoliko niste – pregršt aktivnosti na dnevnoj bazi će vam sa jedne strane prijati jer će vas motivisati I činiti da radni dan brzo proleti. No, sa druge strane – malo je verovatno da ćete uspevati da se organizujete jer će stalno nešto “uskakati” I remetiti vam red I raspored. Trudite se da idete u korak sa dešavanjima, a što se rezultata tiče – oni će I pored povremenih teškoća biti više nego solidni.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>