Region

Svet

Aleksandra Prijović priredila spektakl u Tuzli, a onda se pojavila Šejla Zonić i izazvala totalnu euforiju na bini! (FOTO)

Aleksandra Prijović priredila je pravi spektakl na svom koncertu u Tuzli, koji će publika dugo pamtiti.

Aleksandra Prijović priredila spektakl u Tuzli, a onda se pojavila Šejla Zonić i izazvala totalnu euforiju na bini! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/shey.lamusic



Od prvog trenutka kada je izašla na binu, energija i atmosfera su bili na vrhuncu, a Prijovićeva je sa lakoćom držala pažnju svih prisutnih.



No, vrhunac večeri usledio je kada se na bini pojavila Šejla Zonić, pobednica ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda. Publika je do tada već bila potpuno razigrana, ali dolazak Zonićeve izazvao je pravu euforiju.



Njihov zajednički nastup bio je ispunjen emocijama i energijom, a publika je oduševljeno pevala zajedno sa njima.

Aleksandra i Šejla pokazale su neverovatnu hemiju na bini, dokazujući zašto su obe velike zvezde na muzičkoj sceni.

"Da ti kažem nešto, jako sam srećna što si tu i što se rodio takav talenat. Želim ti, sve ono što i sebi sama želiš" - rekla je Aleksandra svojoj koleginici Šejli, koja je odmah uzvratila:

"Hvala tebi i Filipu što ste me pozvali da budem gost na tvom koncertu. Mnogo ti hvala što si me podržavala od samog početka moje karijere. Ti si dokaz da kada nešto voliš, i uz trud i rad možeš da ostvariš svoje snove. Hvala ti što si veliki čovek"- rekla je Šejla svojoj koleginici, a onda je usledio i snažan zagrljaj.



Ovaj koncert u Tuzli bio je jedan od onih događaja o kojima će se još dugo pričati, a svi koji su imali sreću da budu prisutni sigurno će ga pamtiti kao jedan od najboljih muzičkih događaja godine.



Aleksandra Prijović i Šejla Zonić još jednom su dokazale da znaju kako da naprave vrhunski spektakl i ostave publiku bez daha.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>