Region

Svet

Aleksandra Mladenović šokirala priznanjem: Od Isaka Šabanovića sam dobila šamarčinu!

Aleksandra Mladenović, gostujući u jendnoj emisiji, iznenadila je sve priznanjem o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je tokom vezdoživela od Isaka Šabanovića.

Aleksandra Mladenović šokirala priznanjem: Od Isaka Šabanovića sam dobila šamarčinu! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Za veoma kratko vreeme, koliko su bili u vezi, Aleksandra je doživela mnogo neprijatnosti, zbog kojih se razočarala u muški rod.

“Kada kažeš Isak Šabanović u meni ne probudiš ništa, to je ravna linija. Ja ne želim da pričam loše o bivšim momcima. Imali smo momente kad je bilo lepo, ali ja nemam lepo mišljenje o njemu. Mnogo devojaka nemaju lepo mišljenje...”, šokirala je pevačica.


Foto: Youtube printscreen/pink

On se lepo predstavlja samo medijski, ali nije iskren, jako je neisrken. Jedino što ću ti reći je da je nasilan. On je jedini muškarac od koga sam ja doživela nasilje. I psihičko i fizičko. Iz svoje nemoći je gledao da… Prošlo je mnogo vremena od toga, ne želim da se više o tome priča i piše. Ostavila sam to iza sebe. To je veliku traumu ostavilo na mene. Toliku da ja ne verujem muškarcima, da sam postala hladna da se ne upuštam u vezu dok nekoga dobro ne testiram. Ko ima strpljenja ima, ko nema, neka ide“, ispričala je Mladenovićeva.

“Zbog njega sam razočarana u muški rod. Nisam htela da ga prijavim policiji niti da uradim nešto loše. Zato što znam da se i on mučio, ko sam ja da mu sad kvarim karijeru. Okej, samo nestani iz mog života“, kaže Aleksandra.

“Kad sam dobila šamar, šamarčinu u Beču. Svađali smo se, bio je ljubomoran. Vređao me je sve vreme, pto sam kupovala torbe… Kaže da on to meni ne može da priušti, ja sam rekla da ne može meni muškarac da finansira, ja ću samu sebe. Posle šamara sam plakala, htela sam da zovem njegove, svoje roditelje”,ispričala je hrabra Aleksandra.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>