Elita 7

Parovi

Emotivni susret: Aneli Ahmić konačno u zagrljaju ćerke nakon rijalitija Elita!

Drugoplasirana učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, otputovala je u Sarajevo kako bi se nakon deset meseci konačno srela sa svojom ćerkom Norom. Emocije su bile na vrhuncu kada je Aneli ugledala Noru, a njihov dirljivi susret zabeležila je Anelina sestra

Emotivni susret: Aneli Ahmić konačno u zagrljaju ćerke nakon rijalitija Elita! Foto: Printscreen Youtube/Srbija Vip





Aneli Ahmić, otputovala je u Sarajevo nekoliko dana nakon završetka rijalitija kako bi videla svoju ćerku.

Nakon sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Narod pita", gde je bila sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, Aneli je krenula put Bosne da bi se posle deset meseci ponovo srela sa ćerkom Norom.



Aneli Ahmić susret sa ćerkom Norom
Foto: Printscreen Instagram/aneli_ahmic_official


Njihov emotivni susret zabeležila je Anelina sestra, a osećanja su bila na vrhuncu. Kada je ugledala ćerku, Aneli je briznula u plač i poletela joj u zagrljaj, potom su obe sele nasred ulice i grlile se. Poslednjih dana, Aneli je bila kritikovana jer nije odmah posle finalne večeri otišla da vidi ćerku, ali je njena sestra Sita objasnila da je Aneli zbog ugovora morala da ispuni sve obaveze prema Pink televiziji i produkciji rijalitija.

"Odlično je protekao susret, putovala sam i umorna došla. Nora me je dočekala, pričale smo i tražila je da idemo kući. Pitala sam je odmah kojoj kući, a ona je rekla u Dubrovnik, pa u Austriju. Plakala sam, ona je bila u šoku i ne odvaja se od mene i moli me da ne idem nigde, samo mi ponavlja "mama, nemoj da odeš" - rekla je Aneli za "Blic".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>