Region

Svet

Ni pljusak ga nije sprečio: Zdravko Čolić pevao u Tesliću uprkos jakom nevremenu! (VIDEO)

Legendarni pevač Zdravko Čolić ponovo je pokazao svoju izuzetnu posvećenost i ljubav prema muzici, kada je uprkos nevremenu nastavio svoj koncert u Tesliću. 

Ni pljusak ga nije sprečio: Zdravko Čolić pevao u Tesliću uprkos jakom nevremenu! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Zdravko Colic



Iako je jak pljusak i olujni vetar uzrokovao mnoge neugodnosti, Čolić nije dozvolio da ga vremenske nepogode ometaju u izvođenju svog nastupa.

Uprkos kiši i vetru koji su se obrušili na grad, hrabra publika je ostala prisutna, upijajući svaku notu i stih.

Pevač je sa svojim karakterističnim šarmom i energijom, uz pomoć svog muzičkog tima, uspeo da održi atmosferu uzbudljivom i pozitivnom. 


TikTok printscreen/Balkan.music

Njegov stav prema vremenskim uslovima samo je dodatno učvrstio njegov status kao jednog od najomiljenijih izvođača na Balkanu.

Zdravko Čolić je svojom upornošću i profesionalizmom pokazao koliko mu je važan kontakt sa publikom i koliko je posvećen svom zanatu. Iako su vremenske prilike bile suprotne, nastup je bio uspešan, a publika je otišla kući sa nezaboravnim utiscima. 

Ovaj koncert u Tesliću će sigurno ostati u sećanju svih prisutnih kao dokaz ne samo Čolićevog muzičkog talenta, već i njegove sposobnosti da se suoči sa izazovima i nastavi sa radom pod svakim okolnostima.

Video pogledajte ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>