Svet

Region

Jeziva smrt na bini: Poznati pevač nakon zagrljaja obožavaoca preminuo od strujnog udara tokom koncerta

Pevač Ajres Sasaki preminuo je od posledica strujnog udara tokom koncerta.

Jeziva smrt na bini: Poznati pevač nakon zagrljaja obožavaoca preminuo od strujnog udara tokom koncerta Foto: instagram printscreen/sasaci.cantor



Tragičan incident dogodio se usred koncerta, ostavljajući publiku u šoku i neverici.

Prema pisanju magazina People, Sasaki je preminuo nakon što je zagrlio jednog od obožavaoca. Kada mu je prišao i zagrlio ga,  došlo je do smrtonosnog strujnog udara zbog spoja mokre odeće obožavaoca i električnog kabla u blizini. 

Policija istražuje nesrećni događaj, a ova tužna vest duboko je pogodila njegove obožavaoce i sve koji su ga poznavali.

Ajres Sasaki, poznat po svojoj muzici i energičnim nastupima, ostavio je neizbrisiv trag u svetu muzike. 

- Podrška smo njegovoj porodici i preduzimamo sve potrebne mere. Sarađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja - navodi se u saopštenju, nakon čega se za medije oglasila i porodica pokojnog pevača:


Foto: instagram printscreen/sasaci.cantor

- Kontaktiramo ljude koji su bili s njim u tom trenutku kako bismo otkrili šta se sve dogodilo. Sve informacije ćemo navesti u saopštenju koje ćemo poslati novinarima.


- Želela bih vam zahvalim za svaku poruku ljubavi i utehe, za svaku molitvu u ovom teškom vremenu kroz koje prolazimo”, napisala je, prenose mediji. “Nisam još uspela da pročitam sve poruke, ali odgovoriću na svaku. Hvala vam - rekla  je supruga Majres putem društvene mreže.







 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>