Region

Svet

Edita Aradinović priznala: Uhodila sam Dina Merlina!

Edita Aradinović, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je anegdotu kada je tokom jednog koncerta, uhodila legendarnog pevača Dina Merlina.

Edita Aradinović priznala: Uhodila sam Dina Merlina! Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Popularna pevačica, koja je veliki fan bosanskog pevača, otkriva da je pokušala da mu se uvuče u bekstejdž, ali da je obezbeđenje izbacilo.

- Za moj rođendan je imao koncert u Kragujevcu. Otišla sam sa Nemanjom Antonićem. Kada smo stigli tamo pokušala sam da se iskradem i da mu uđem u bekstejdž, pošto je bio blizu. Krenem da uđem, trebalo mi je bukvalno metar, samo da mu mahnem, ali me je obezbeđenje presrelo i vratilo nazad - ispričala je pevačica u emisiji „Goca show“ na televiziji K1.


Foto: YouTube printscreen/K1 TV

Edita je takođe otkrila da je u vezama bila jako ljubomorna, kao i da je jednom svom bivšem momku razlupala stan.

- Umela sam da mu polupam stan, automobil i bacila sam mu sve stvari kroz prozor. Od tog perioda, mnogo se promenila i više nije „bolesno“ ljubomorna, a spremna je i na kompromise. Vrlo je važno da u svakom odnosu budeš potpuno iskren. Spremna sam da sklanjam čarape za njim, da ga pustim da igra igrice, da izađe sa društvom. Dosta sam tolerantnija. Takođe, ja sam isto luda i imam svoje mane. Kada vidiš koliko on mora da istrpi i da uprkos svim tvojim manama te takvu voli, to je ono što mene ispunjava. Ja ne mogu da živim ako nisam voljena - dodala je popularna pevačica

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>