Ostalo

Sme�no

Društvena mreža X testira novu funkciju - ne sviđa mi se!

Društvena mreža X, ranije poznata kao Twitter, uvodi novu funkciju koja će korisnicima omogućiti da ostave reakciju “ne sviđa mi se” na komentare objava. 

Društvena mreža X testira novu funkciju  - ne sviđa mi se! Foto: Pixabay




Funkcija "ne sviđa mi se" će biti predstavljena simbolom slomljenog srca, prema informacijama koje je objavio portal Tech Crunch, pozivajući se na kod iOS aplikacije.

Platforma X želi da odgovori sa više pozitivnih reakcija budu vidljiviji, dok će komentari sa više negativnih reakcija biti spušteni niže i postati manje primetni, prenosi Tanjug. Ova promena bi mogla da obeshrabri korisnike da namerno kreiraju sadržaj koji izaziva negativne reakcije.



Društvena mreža X testira novu funkciju
Foto: Pixabay


Prema nedavnom izveštaju Financial Times-a, platforma X, koja je od oktobra 2022. u vlasništvu Elona Muska, trenutno najbogatijeg čoveka na svetu, imala je 251 milion dnevno aktivnih korisnika u drugom kvartalu 2024. godine. Broj dnevnih korisnika platforme X porastao je za skromnih 1,6 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, što ukazuje na stagnaciju koja je otvorila put za ekspanziju nove društvene mreže Threads, u vlasništvu izvršnog direktora kompanije Meta, Marka Zuckerberga.

Zuckerberg je početkom meseca objavio da Threads, godinu dana nakon pokretanja, ima više od 175 miliona mesečno aktivnih korisnika.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>