Region

Svet

Nakon napada manijaka na njegovu ćerku, oglasio se poznati glumac: Preplašena je!

Peđa Damjanović, otkrio je dana, da je njegova ćerka koja ima 15 godina, napadnuta od strane manijaka na Banovom Brdu.

Nakon napada manijaka na njegovu ćerku, oglasio se poznati glumac: Preplašena je! Foto: Instagram printscreen/pedjadamjanovic



U postu koji je danas objavio, opisao je detalje događaja koji je prestravio njegovu ćerku.

- Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto - započeo je Peđa priču, pa nastavio:


Foto: Instagram printscreen

- Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu "čovek" i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi"
-stajalo je u izjavu poznatog glumca. 

U izjavi za Blic, poznati glumac kaže da je ćerka prestrašena i otkriva šta mu je ćerka ispričala o nemilom događaju.

- Ćerka mi je preplašena! Rekla mi je: "Sve vreme sam, dok me je držao za ruku, razmišljala šta si mi govorio da radim u tim situacijama, da me nije pustio ni kad sam rekla "zove me tata", počela bih jako da vrištim, ispričao je on za Blic.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>