Region

Svet

Region

Detalj koji je svima promakao: Da li znate šta piše na kombinezonu Dragana Nikolića u filmu Nacionalna klasa? (FOTO)

Film „Nacionalna klasa“, kultno delo srpske kinematografije, nije samo poznat po svom intrigantnom zapletu i nezaboravnim likovima, već i po pažljivo osmišljenim detaljima koji često prolaze neprimećeni.

Detalj koji je svima promakao: Da li znate šta piše na kombinezonu Dragana Nikolića u filmu Nacionalna klasa? (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Nacionalna klasa



Jedan od takvih detalja je i natpis na kombinezonu Dragana Nikolića, koji je u filmu tumačio glavnog junaka.

Na prvi pogled, kombinezon se može činiti kao običan deo kostima, ali pri pažljivijem posmatranju, može se primetiti da je na njemu napisan zanimljiv natpis koji je mnogima promakao.

Ovaj detalj ne samo da doprinosi autentičnosti i karakterizaciji lika, već i dodaje dubinu priči koja se odvija na ekranu.

U filmu, Dragan Nikolić nosi kombinezon na kojem je napisana njegova krvna grupa i RH faktor, kako bi u slučaju nesreće mogla znati krvna grupa povređenog. 

- Sto puta sam gledala Flojda, a nisam nikad primetila šta mu piše na kombinezonu.


 Foto: X printscreen

Fotografija kombinezona sa natpisom je postala viralna na društvenim mreežama. Ako ste i vi među onima koji obožavaju ovaj klasik, obavezno obratite pažnju na ovaj suptilni, ali značajan detalj sledeći put kada pogledate film.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>