Region

Svet

Radoš Bajić pored Lazara Ristovskog u sukobu i sa ovim kolegama!

Radoš Bajić, iznenadio je sve objavom na društvenim mrežama u kojoj je prozvao svog, sada već bivšeg prijatelja Lazara Ristovskog.

Radoš Bajić pored Lazara Ristovskog u sukobu i sa ovim kolegama! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Iako mnogima nije jasno zbog čega je došlo do zahlađenja odnosa, Radoš je svojevremeno na promociji svoje knjige već nagovarstio da nije u dobrim odnosima sa pojedinim kolegama. 

- I tako… 'Moj život - moja priča'… u knjizi koja je bila povod da okupim prijatelje. U svakom danu imamo važne i važnije stvari. Klasići sa kojima sam 1976. diplomirao glumu - nisu došli, ni Dik (Bogdan Diklić), ni Lazar (Ristovski), ni Savićeva (Snežana Savić), ni Ivica Klemenc, ni Ljilja Stjepanović… niko... I mnogi drugi su imali nešto preče, i ja to razumem… Hvala onima koji su došli. Život ide dalje, a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima - napisao je tada Bajić na Instagramu.


Foto: Instagram printscreen/radosbajic

Serija "Selo gori, a baba se češlja" postala je najgledanija, a Radoš je svojevremeno gostujući u u emsiji "Sceniranje",ispričao da su ga pojedini glumci na samom početku odbiki, ali i da su neki tražili da im se dodeli uloga, među njima je bio i Lazar Ristovski.

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski, ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote, koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio - ispričao je Radoš svojevremeno za "Kurir TV".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>