Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić o venčanju: Matičar je bio pijan, a onda je došlo i do krađe!

Jelena Bačić Alimpić, skoro tri decenije uživa u ljubavi sa svojim suprugom Miroslavom, ali se poznata voditeljka i spisateljica venčanja ne seća baš sa radošću.

Jelena Bačić Alimpić o venčanju: Matičar je bio pijan, a onda je došlo i do krađe! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Gostujući u emisiji "Venčanje od A do Da", Jelena je pričala kako je upoznala svog supruga, ali i da je došlo do ozbiljnog skandala na njihovoj svadbi.

Jelena je supruga upoznala na sudu, a samo nekoliko dana kasnije od njega je dobila telegram u kome je pisalo: 

- Želim Vam divan dan - priča spisateljica i otkriva kako je izgledalo njihovo venčanje.

- Matičar je kada nas je venčao pred svim gostima počeo da peva „Ljubav, ah ljubav". Gostiju nije bilo puno, oko šezdesetak rodbine i prijatelja - rekla je u emisiji „Od A do Da" Jelena, kojoj je venčanje i proteklo u znaku skandala: 

- Građansko venčanje na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je u 19 sati, a onda oko 22 sata mi je prišao prijatelj mog oca, koji je iz Mađarske tada došao novim mercedesom E-klase i pitao me: „Sunce je l' to meni neko preparkirao auto?" Meni tog trenutka pada klapna, završava se svadba jer istog sekunda shvatam da je čoveku neko ukrao auto. Tako da se tog 12. marta 1994. ne sećam baš sa radošću -  prenosi Blic. rs.


Instagram printscreen/jelenabacicalimpic

Jelena je otkrila i kako je izgledala njena venčanica: 

- Venčanica je bila zaista lepa, korset optočen biserima, a donji deo sav od tila, a frizura je bila skromna - zaključila je Jelena Bačić Alimpić u pomenutoj emisiji. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>