Svet

Region

Ashton Kutcher krije veliku tugu: Bio je spreman da izvrši samoubistvo kako bi pomogao bratu blizancu

Jedan od najomiljenijih holivudski glumaca, iako je često igrao u komedijama, njegov pravi život bio je drama.

Ashton Kutcher krije veliku tugu: Bio je spreman da izvrši samoubistvo kako bi pomogao bratu blizancu Foto: YouTube printscreen/Acess Holiwood



Glumac ne voli javno da priča o svom privatnom životu, tako da je malo poznato da ima brata blizanca Majkla, koji je rođen samo pet minuta nakon Ashtona. 

Majkl je bio iznenađenje za roditelje, jer nisu znali da Ashtonova majka nosi blizance. Bio je toliko mali i slab, da mu doktori nisu davali šansu da će preživeti.


Instagram printscreen/mkutch

Ipak, dogodilo se čudo, ali su roditelji primetili da se Majkl ne razvija dovoljno dobro kao Ashton. Vrlo brzo je ustanovljeno da boluje od cerebralne paralize.

Nekoliko godina kasnije Majkl je morao da ide i na transplataciju srca, jer mu je otkrivena kardiomiopatija, što je veoma pogodilo njegovog pet miuta starijeg brata, koji se poneo veoma zaštitnički.

U prvih 48 sati, razmišljao je da izvrši samoubistvo skokom sa prozora, kako bi on mogao da pomogne bratu i bude mu donor. Želeo je svoj život da da za bratov. Srećom, donor je pronađen, a braća su od tog momenta nerazdvojna.

Koliko ga je čitava situacija sa bratom pogodila, Ashton je upisao 1996. godine biohemijski inženjerig, kako bi prolašao lek za cerebralnu paralizu. 

Ipak, život ga je odveo u potpuno suprotnom pravcu, pa se na nagovor kolega prijavio u takmičenje za modele, a potom se preselio u L.A, gde je napravio i svoje prve glumačke korake. I dan danas živi u ovom popularnom gradu sa svojom suprugom  Milom Kunis i njihovom decom. 


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>