Ostalo

Sme�no

Apsolutni hit na mrežama: Sin poznate influenserke Novaka Djokovića zove tata! (VIDEO)

Poznata američka influenserka Lusi Fink nedavno je podelila nesvakidašnji i simpatičan trenutak iz svog doma koji je brzo postao hit na društvenim mrežama. 

Apsolutni hit na mrežama: Sin poznate influenserke Novaka Djokovića zove tata! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Eurosport



Naime, dok je gledala meč Novaka Đokovića na Wimbledonu, njen mali sinčić je iznenada počeo da viče "tata" prema televizoru.

U videu koji je Lusi objavila na svom  profilu, ona je kroz smeh objasnila da njen suprug veoma liči na poznatog srpskog tenisera, zbog čega je njihov sin bio ubeđen da je upravo njegov tata na terenu. 



Lusi je kasnije na društvenoj mreži objavila i fotografiju svog supruga, koji zaista neverovatno liči na našeg najboljeg tenisera. 



"Preslatko!," "Ovo je najlepši trenutak koji sam danas videla!," "Kakav zgodan tata imaš!" - bili su samo neki od komentara ispod videa.

Ovaj simpatični trenutak pokazuje koliko su svakodnevni trenuci sa porodicom neprocenjivi i kako mališani mogu da nasmeju i obraduju na najneočekivanije načine. 

Video možete pogledati ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>