Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković otkriva koji odnos bi izbrisala i Stanislavu poručuje samo jedno! (VIDEO)

Maja Marinković, gostovala je u emisijii "ELITA 7- Narod pita" i tom prilikom otvoreno odgovarala na pitanje gledalaca.

ELITA 7: Maja Marinković otkriva koji odnos bi izbrisala i Stanislavu poručuje samo jedno! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Starleta je u ovoj sezoni ELITE 7, pokazala iskrene simpatije prema Stanislavu Krofaku sa kojim je jedno vreme bila u vezi. Ipak, nakon što mu je ćerka poslala pismo i  iskritikovala ga, MMA borac je odlučio da nastavi sam do kraja.

Maja je imala razumevanja, ali joj je opet bilo jako krivo. Sinoć je na pitanja gledalaca odgovarala vrlo iskreno, pa je otkrila i šta bi najviše volela da izbriše iz ELITE

Uključila se nova gledateljka, Coka iz Lazarevca.

- Gotivim Maju, ali moram da je iskritikujem. Dobar si čovek i drug, ali ne treba to da pričaš. Drugo, mnogo si uložila u izgled i možeš da imaš koga god poželiš, ali ni to ne treba da pričaš. Ne treba da trčiš za Stanislavom, treba oni da trče oko tebe. Treba da budeš ponosna na sebe, a ne da pričaš jer deluje da imaš lažno samopouzdanje - rekla je Coka.

- Šta misliš da Aneli misli o tebi - pitala je Ana.

- Mislim da misle sve najgore. Janjuš ju je lagao da nije bio u vezi sa mnom. Naš odnos je trajao dve godine, ali da imam gumicu da izbrišem neki odnos to je sa Janjušem - rekla je Maja.

- Da imaš gumicu, šta bi izbrisala iz Elite - upitala je Ana.

- Neke sukobe možda - odgovorila je Maja.

Gledateljka ti je zamerila što si jurila Stanislava - rekla je Radulovićeva.

- Znači mi, vezala sam se za njega - rekla je Marinkovićeva.




Maja je tom prilikom imala jasnu poruku i za sve žene:


-Ja jesam iskrena, ali to me puno košta u životu. Voleti je teška reč, ja mogu da kažem da volim mamu, tatu i Lea - rekla je Maja.

Vidim da se ti daješ u tom odnosu više - rekao je Vlada.

-Moja greška je što sam iznela neke stvari javno, voleti je teška reč, ali postoji mogućnost da se naš odnos nastavi tamo gde smo stali. On je imao mogućnost i da bude sa dobrim devojkama, ali nije želeo. Sve bi one htele kao ja, ali ne može to je moje i ja ga ne dam - rekla je Maja.

Ja se bojim da je on ne iskoristi jer vidim da je baš zagrejana - rekao je Vlada.

-Nikada ne bih dozvolila da me neko pravi budalom, ja sam sebe izgradila, ali ako neko smatra da može da nađe nešto bolje, nek proba. Ja ga ne smatram nekim klincem nezrelim - rekla je Maja.

Majo obzirom da je on Pantera da li ti ideš uz njega? - upitala je Ana.

-Pa jako smo lep par vizuelno, stvarno kada smo se pojavili na žurci jako smo bili lepi - rekla je Maja.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>